Steliano Filip, afectat de eșecul istoric cu Viitorul: ”N-ai voie să te prezinți în halul ăsta!” Ce spune despre antrenor

1 lună in urmă 1

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - UTA Arad, sâmbătă, 12:30, Digi Sport 1

Liga 1: Academica Clinceni - Astra, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

”Câinii” au ajuns astfel la cinci etape fără victorie și gol marcat în Liga 1, în timp ce oaspeții au luat o gură de oxigen după un sezon mai degrabă modest.

Steliano Filip (26 de ani) și-a pus cenușă în cap la finalul partidei, acuzând mai ales atitudinea sa și a colegilor săi. Totodată, fundașul de bandă stângă a avertizat că, în acest ritm, Dinamo ar putea pierde și în Cupa României, cu Dunărea Călărași.

Steliano Filip: ”N-ai voie să te prezinți în halul ăsta!”

”Îmi e rușine. Sunt primul vinovat. Mi-e greu să-mi găsesc cuvintele, nu asta e fața lui Dinamo. N-ai voie să te prezinți în halul ăsta, fără atitudine, la un meci. Ne pare rău. Ne-a rămas Cupa României, vrem să mergem să ne calificăm. Dar dacă o să continuăm așa, ne vor pune probleme și cei de la Călărași.

La scorul ăsta și la ce s-a întâmplat azi, și dacă veneau toți juniorii... N-ai voie. Ăștia suntem și trebuie să strângem rândurile. Azi și mâine vom discuta, vom analiza și trebuie urgent să schimbăm fața echipei. Normal că mă doare. Am venit aici cu sufletul, să ajut. Dar îmi reproșez că nu am putut face azi mai nimic. Repet, trebuie să ne adunăm și să salvăm sezonul prin Cupa României.

Ce să schimbăm? Atitudinea. Antrenorul? Ce vină are că la fiecare meci luăm gol din fază fixă. Că mereu facem aceleași greșeli, că nu avem atitudine. Nu e vina lui Ionel Gane”, a declarat, la flash-interviu, Steliano Filip.

Rezumat Dinamo vs. Viitorul 0-5:

Etichete: steliano filip , dinamo viitorul
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă