Steliano Filip a plecat din București și nu va juca în amicalul lui Dinamo cu Farul | EXCLUSIV

4 zile in urmă 11

Steliano Filip este deja istorie pentru Dinamo!

Fostul internațional român nu face parte din lot pentru meciul cu Farul și a plecat deja din București pentru câteva zile.

„Sută la sută nu vreau să mai rămân, dar nu e vorba că nu îmi doresc ci pur și simplu sunt extenuat din punct de vedere mental. Am adunat prea multe. Înțeleg că sunt un fotbalist experimentat și că uneori e normal ca jucătorii cu rolul meu să ia asupra lor presiunea, dar acum e prea mult. Sunt extenuat, nu mai pot”, a spus Steliano Filip, pentru ProSport.

Steliano Filip, adio Dinamo! Fotbalistul nu va juca în amicalul cu Farul

Steliano Filip n-a revenit la sentimente mai bune față de Dinamo, astfel că despărțirea dintre fundaș și gruparea din „Ștefan cel Mare” este iminentă.

Conform surselor ProSport, fundașul nu are de gând să se mai întoarcă la echipă și l-a anunțat pe antrenorul Flavius Stoican că a decis să-și ia câteva zile libere departe de București. Antrenorul a fost de acord și i-a transmis că nu îi va imputa acest lucru.

„Am primit un mesaj joi noaptea, cam pe la ora 02:00, prin care Filp mă anunța că vrea să plece acasă. Mi-a spus că are insomii noaptea și nu mai poate să stea la noi”, a dezvăluit Răzvan Zăvăleanu, pentru ProSport.

Vreau să îi mulțumesc foarte mult lui Mister Stoican pentru că a fost mai mult decât înțelegător cu mine. Am vorbit cu el și i-am transmis ce simt. Eu am o relație foarte bună cu el pentru că m-a mai antrenat și mă cunoaște foarte bine. Îmi pare nespus de rău pentru că mi-aș fi dorit să arătăm tuturor că putem să redresăm situația, dar eu efectiv nu mai pot psihic” – Steliano Filip, pentru ProSport

The post Steliano Filip a plecat din București și nu va juca în amicalul lui Dinamo cu Farul | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă