Stelian Ion: „Rotativa” nășită de președintele Iohannis ajută la un singur lucru, ca PSD și PNL să aibă acces pe rând la resurse, să-și împartă banii publici frățește. O mare ticăloșie!

1 săptămână in urmă 15

Fostul ministru al Justiției Stelian Ion (USR) afirmă că „rotativa” nășită de președintele Iohannis ajută la un singur lucru, ca PSD și PNL să aibă acces pe rând la resurse, să-și împartă banii publici frățește.

„Președintele Iohannis a ajuns unde dorea și unde se simte cel mai bine: alături de PSD. Tot ce a făcut Iohannis în ultimele luni a fost să împingă PSD la guvernare și pentru asta i-a creat toate condițiile: s-a asigurat că are un premier obedient, a scos USR din Guvern, a descompus PNL. «Rotativa» nășită de președintele Iohannis ajută la un singur lucru, ca PSD și PNL să aibă acces, pe rând, la resurse, să-și împartă banii publici frățește”, susține Stelian Ion într-o postare pe Facebook.

Acesta mai spune că nu se îndoiește că președintele va alege și titularul de la Justiție, unde „are nevoie de o persoană care să-i pună în practică directivele fără să crâcnească”.

„Cu ajutorul lui Iohannis, PSD va avea funcții de conducere nu doar în Guvern, ci și în Parlament. O mare ticăloșie!”, încheie Stelian Ion.

Sursa Foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă