Stefanos Tsitsipas îl pune la punct pe Novak Djokovic: „Joacă după propriile reguli și ne face să părem niște fraieri”

5 zile in urmă 8

Articol de GSP - Publicat joi, 13 ianuarie 2022, 17:08 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 17:11

Grecul Stefanos Tsitsipas (23 de ani, 4 ATP) l-a criticat pe sârbul Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP), jucător acceptat pe tabloul principal de la Australian Open, deși nu este vaccinat.  

Stefanos Tsitsipas este un jucător incomod atât pe teren, cât și în afara lui. Grecul intră frecvent în contre cu adversarii, iar astăzi a emis o opinie vehementă la adresa lui Novak Djokovic. Cei doi s-ar putea duela în semifinalele Australian Open 2022. 

Stefanos Tsitsipas: „Novak Djokovic joacă după propriile reguli”

„Este evident că el joacă după propriile reguli. Îți trebuie mult curaj să faci asta și supune riscului un întreg Grand Slam. Nu cred că sunt mulți jucători care ar fi făcut așa ceva”, a declarat Stefanos Tsitsipas, potrivit WION, un trust media indian. 

 cu cine a picat Novak Djokovic în primul tur de la Australian Open

AUSTRALIAN OPEN

Ministrul Imigrării n-a intervenit: cu cine a picat Novak Djokovic în primul tur de la Australian Open

ATP a anunțat că 97 dintre primii 100 jucători ai lumii sunt vaccinați. Tsitsipas a comentat și pe marginea acestui aspect. 

„Poți privi situația în două moduri. Unul este acela că aproape fiecare jucător s-a vaccinat și a făcut tot ce a trebuit să facă pentru a putea veni să joace în Australia. Statisticile spun că 97% dintre jucători sunt vaccinați și au urmat regulile. Am urmat cu toții protocoalele și am jucat în Australia. 

Pe de altă parte, se pare că nu toată lumea joacă după regulile Tennis Australia sau ale guvernului. O foarte mică minoritate alege să urmeze propriul drum, iar asta îi face pe ceilalți să arate ca niște fraieri”, a mai spus Tsitsipas.

Djokovic nu e în grațiile colegilor

Novak Djokovic s-a antrenat marți pe arena Rod Laver, în fața porților închise și în condiții unice de securitate. Înaintea ședinței de pregătire a avut loc un episod stânjenitor pentru liderul mondial.

Ben Rothenberg, unul dintre cei mai apreciați jurnaliști sportivi din aria tenisului, a povestit un episod petrecut astăzi, la Melbourne: „Djokovic a trecut prin sala de forță înaintea antrenamentului. Toată lumea din încăpere a amuțit, toți se holbau. Destul de inconfortabil”.

VIDEO Novak Djokovic își va apăra titlul cucerit în 2021 într-o atmosferă ostilă

Citește și alte știri de la Australian Open: 

Djokovic, tot mai antipatic în vestiar: „Mereu găsește o cale pe lângă reguli. E dificil pentru noi, restul jucătorilor, să acceptăm”

Simona Halep - Emma Răducanu, posibil duel de vis la Australian Open » Când s-ar putea întâlni

Playtech: BOMBĂ! Gestul șocant făcut de Liviu Dragnea înainte de despărțirea de Irina Tănase. Tânăra nu a bănuit nimic EXCLUSIV


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă