Ștefan Radu va scrie duminică istorie la Lazio, iar italienii vor să-i prelungească înțelegerea, la 34 de ani. Simone Inzaghi: „Sunt norocos să-l am!”

3 săptămâni in urmă 1

Ștefan Radu scrie cu adevărat istorie la Lazio! Anunțat titular cu Udinese, fundașul ajuns la 34 de ani va bifa meciul cu numărul 401 în tricoul grupării din Roma și va egala recordul deținut de Giuseppe Favalli pentru cele mai multe partide oficiale în tricoul italienilor.

Fostul internațional român ar urma să primească și prelungirea contractului care expiră în această vară, în condițiile în care rămâne un om de bază pentru Lazio.

„Un stâlp pentru istoria recentă a biancoceleștilor, dar și al actualei defensive a clubului. Cu Radu pe teren, echipa lui Inzaghi suferă mult mai puțin”, au scris cei de la Calciomercato, după ce românul i-a făcut față lui Robert Lewandowski, în eșecul suferit de Lazio cu Bayern, scor 1-2. Fostul dinamovist a jucat titular în returul cu nemții, din optimile Ligii Campionilor. În prima manșă, bavarezii s-au impus pe 4-1 pe Stadio Olimpico din Roma.

Ștefan Radu, 401 meciuri pentru Lazio! Simone Inzaghi: „Va egala recordul lui Favalii!”

Simone Inzaghi are numai cuvinte de laudă pentru Ștefan Radu. Cei doi au fost și colegi de echipă, tehnicianu care o pregătește acum pe Lazio jucând până în 2010. Fostul mare atacant a luat titlul cu echipa din Roma, în sezonul 1999-2000 din Serie A.

„Mâine (n.n azi) va egala recordul lui Favalli pentru cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio. Merită felicitat. Ștefan a ajuns aici de mic și a realizat lucruri importante. E frumos să vezi cât de mult ține la Lazio. Chiar și după ultima operație a revenit imediat pentru a ajuta echipa. Sunt norocos să-l am, e un jucător important pentru noi”, a declarat Simone Inzaghi, antrenorul lui Lazio, înaintea meciului cu Udinese.

The post Ștefan Radu va scrie duminică istorie la Lazio, iar italienii vor să-i prelungească înțelegerea, la 34 de ani. Simone Inzaghi: „Sunt norocos să-l am!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă