Ștefan Radu se pregătește separat după operația de hernie inghinală. Ultimele vești din Italia

1 lună in urmă 1

Liga 2: Universitatea Cluj - Slatina, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - Viitorul, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Radu are nevoie de o perioadă de recuperare și va absenta o perioadă de pe gazon. Acesta a început cu alergări ușoare după operație.

În această dimineață, românul s-a pregătit cu un antrenor de atletism, iar staff-ul tehnic speră că acesta se va întoarce în ”câteva săptămâni”, scrie lalaziosiamonoi.it.

Ștefan Radu, operat de hernie inghinală

"În cursul dimineţii, fotbalistul Ștefan Radu a fost operat pentru hernie inghinală. Intervenţia, efectuată de profesorul Paolo Barillari şi echipa sa, a reuşit perfect. Sportivul va fi monitorizat clinic în următoarele ore, pentru a stabili timpul necesar pentru reluarea activităţii", a precizat clubul.

398 de meciuri a strâns Ștefan Radu în tricoul lui Lazio, în toate competițiile, și este la doar trei meciuri distanță de a egala recordul lui Giuseppe Favalli, care a jucat la Lazio între 1992 și 2004, și a strâns 401 prezențe pentru italieni.

2,5 milioane de euro este cota de piață a lui Ștefan Radu, potrivit Transfermarkt19 meciuri a evoluat românul în acest sezon pentru Lazio6 trofee a cucerit Radu la Lazio: trei Cupei și trei Supercupe ale Italiei. Etichete: lazio , stefan radu , operatie stefan radu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă