Ștefan Radu, sărbătorit de Lazio: ”Ce surpriză extraordinară! M-au ajutat magazinerii să car cadourile!”

1 săptămână in urmă 19

  • Champions League: Bayern Munchen - PSG, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • Champions League: Porto - Chelsea, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Fundașul de 34 de ani a ajuns la 402 prezențe pentru gruparea biancocelestă și a fost copleșit de surprizele pregătite de coechipierii săi.

”Sunt extrem de fericit, și echipa și cei de la club mi-au făcut câteva surprize extraordinare, nu mă așteptam la atâtea cadouri.

Nu știu cine a venit cu ideea cu tronul de rege, dar a fost un gest superb, nu voi uita niciodată această zi.

I-am rugat pe magazineri să-mi dea o mână de ajutor ca să la car pe toate acasă. Cred că și copiii mei vor fi încântați, chiar dacă sunt cadouri pentru mine. 

Acum mă pregătesc pentru finalul de campionat, mai avem 10 finale de jucat”, a declarat Ștefan Radu.

Radu, lăudat de presa din Italia: ”E un lider și fără banderolă”

Presa din ”Cizmă” l-a lăudat pe fundașul român după meciul cu Spezia, câștigat cu 2-1. Jurnaliștii italieni au scris și despre rolul lui Radu în vestiarul echipei lui Simone Inzaghi.

"Zero erori, siguranță totală. A sărbătorit în cel mai bun mod performanța sa. A intrat definitiv în inima lazială. Radu a rămas coerent, concentrându-se doar la joc, la victorie. Până la urmă, a evitat întotdeauna acel grad de căpitan, nu a avut nevoie de el pentru a-și evidenția carisma, pe teren și în vestiar. Pentru că e un lider și fără banderolă”, scrie Corriere dello Sport.

Aflat din 2008 la Roma, Ștefan Radu a reușit de-a lungul timpului să marcheze opt goluri pentru Lazio și să paseze decisiv în 20 de cazuri. Cotat la 2,5 milioane de euro, Radu a cucerit șase trofee cu Lazio: trei Cupe și trei Supercupe.

Etichete: stefan radu , stefan radu lazio , stefan radu record
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă