Ștefan Radu, „rege” la Roma! Surpriză uriașă pregătită de Lazio fundașului român. Fostul dinamovist, întronat chiar pe gazon | FOTO

2 săptămâni in urmă 20

Ştefan Radu (34 ani) a scris istorie pentru Lazio. Românul a depășit o bornă istorică, iar colegii de la Lazio i-au pregătit o surpriză uriașă. Fundaşul a primit un tron inscripționat cu 402, numărul de apariţii pe care acesta le-a bifat pentru club.

Ștefan Radu a ajuns la 402 meciuri pentru Lazio și a depășit un record vechi de 16 ani. A devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri pentru echipa din capitala Italiei. Fostul dinamovist l-a depășit pe legendarul Giuseppe Favalli.

Ștefan Radu a fost transferat de Lazio de la Dinamo în ianuarie 2008, iar italienii au achitat 4.75 milioane de euro pentru transferul său.

Ștefan Radu, „rege” la Roma! Surpriză uriașă pregătită de Lazio fundașului român. Fostul dinamovist, întronat chiar pe gazon

Ștefan Radu a avut parte de o mare surpriză la antrenamentele lui Lazio. Românul a primit un tron din partea colegilor. La mica festivitate a participat și Claudiu Lotito, patronul lui Lazio, dar și Giuseppe Favalli, jucătorul care a fost depăşit de Ştefan Radu.

La Lazio festeggia il „Boss” Stefan Radu‼️
4️⃣0️⃣2️⃣#ForzaLazio #laprimasquadradellacapitale #lazialita #stefanradu #VeronaLazio #theboss #formello pic.twitter.com/GlPJRcaO5e

— ForzaLazio.official (@ForzaLazio__) April 7, 2021

ESSERE ESEMPIO
Umiltà, coraggio, fedeltà
BATTIAMO LE MANI
AI VERI LAZIALI #stefanradu 402 #sslazio1900 pic.twitter.com/iRK3COUKI7

— fabrizietto67 (@fabrizietto67) April 7, 2021

Ștefan Radu, după ce a egalat recordul de meciuri jucate în tricoul lui Lazio: „Nu credeam că voi ajunge la aceste cifre!”

„Am egalat recordul? Nu credeam că voi ajunge la aceste cifre! Am luat-o pas cu pas. Au trecut 13 ani de când joc aici și uite că o fac în continuare.

Sunt puțin mai bătrân, dar mai am benzină, mai pot duce meciuri în picioare. Fiecare partidă a fost specială pentru mine, fiecare a fost plină de emoții și povești.

Îmi amintesc fiecare din cele 401 meciuri. Dar dacă ar fi să aleg unul, acela ar fi finala Cupei Italiei din 2013 (n.r. Lazio – AS Roma 1-0)”, a spus Ștefan Radu, la finalul partidei cu Udinese, din etapa cu numărul 28 din Serie A.

Sursa foto: contul oficial de facebook al lui Lazio

The post Ștefan Radu, „rege” la Roma! Surpriză uriașă pregătită de Lazio fundașului român. Fostul dinamovist, întronat chiar pe gazon | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă