Ștefan Radu, la un meci distanță de un nou record istoric pentru Lazio Roma! După 66 de ani de așteptare

1 lună in urmă 37

Ștefan Radu, la un meci distanță de un nou record istoric pentru Lazio Roma. Fundașul român vizează recordul deținut de Aldo Pucinelli – 339 de meciuri în Serie A.

În acest moment, Ștefan Radu a adunat 338 de meciuri în Serie A pentru Lazio Roma și mai are un singur pas până îl va ajunge pe Aldo Pucinelli. Rămâne de văzut dacă noul antrenor al echipei, Maurizo Sarri, va apela la ajutorul său, în acest sezon.

În primele două runde, Ștefan Radu s-a aflat pe banca de rezerve a celor de la Lazio Roma și nu a fost folosit deloc. Lazio s-a impus în ambele partide: 3-1 cu Empoli și 6-1 cu Spezia.

Ștefan Radu, la doar un pas de un nou record la Lazio Roma

Fundașul român se află de 13 ani la Roma, iar în această vară a fost foarte aproape să plece la Internazionale Milano, acolo unde era dorit de fostul său antrenor, Simone Inzaghi.

Cu toate acestea, Radu a preferat să accepte o micșorare substanțială a salariului și să semneze un nou contract, pe încă un sezon.

”Il Boss”, așa cum este alintat de fanii lui Lazio Roma este cel mai selecționat fotbalist din istoria clubului, în toate competițiile. Are 412 meciuri, însă nu ar vrea să se oprească aici.

Următorul pas este să atingă și să depășească recordul de meciuri în Serie A pentru Lazio Roma, deținut de Aldo Puccinelli, un atacant italian care a jucat pentru romani în anii 50.

Aldo Puccinelli are 339 de meciuri, în timp ce Ștefan Radu are 338. Îngrijorător este faptul că Maurizio Sarri nu a lăsat de înțeles că s-ar baza pe român foarte mult în acest sezon.

În cel mai bun caz, Ștefan Radu trebuie să aștepte o conjunctură favorabilă pentru a-i lua fața lui Hysaj în flancul stâng. Radu mai poate evolua și în centrul apărării, acolo unde „comandant” este veteranul Francesco Acerbi.

The post Ștefan Radu, la un meci distanță de un nou record istoric pentru Lazio Roma! După 66 de ani de așteptare appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă