Ștefan Radu, definitiv în istoria lui Lazio! A devenit jucătorul cu cele mai multe prezențe în tricoul echipei biancoceleste

1 lună in urmă 1

Liga 1: Hermannstadt - FC Argeș, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: Dunărea Călărași - ASU Poli Timișoara, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Fundașul român a fost titularizat de Simone Inzaghi în meciul cu Spezia și a ajuns la apariția cu numărul 402 pentru Lazio, depășindu-l, astfel, pe Giuseppe Favalli.

Ștefan Radu, jucătorul cu cele mai multe prezențe în tricoul lui Lazio

La conferința de presă premergătoare partidei dintre Lazio și Spezia din etapa 29 din Serie A, Simone Inzaghi a avut cuvinte de laudă la adresa jucătorului român.

„Despre recordul lui Radu? Sunt fericit pentru el. Își merită locul în istoria lui Lazio. Mi-a fost coleg și mie și întotdeauna a dat dovadă de o dedicare uriașă”, a declarat Simone Inzaghi la conferința de presă.

Aflat din 2008 la Roma, Ștefan Radu a reușit de-a lungul timpului să marcheze opt goluri pentru Lazio și să paseze decisiv în 20 de cazuri. Cotat la 2,5 milioane de euro, Radu a cucerit șase trofee cu Lazio: trei Cupe și trei Supercupe.

În etapa precedentă din Serie A, Lazio s-a impus în fața lui Udinese, cu scorul de 1-0. În clasamentul primului eșalon al Italiei, Lazio ocupă locul 7, cu 49 de puncte.

Etichete: lazio , stefan radu , lazio-spezia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă