Ștefan Mandachi, după nunta cu 170 de invitați organizată la hotelul său: „Dețin 70 de restaurante. Nici să fiu Superman nu mă pot teleporta în toate în aceeași zi”

2 săptămâni in urmă 1


Ștefan Mandachi a reacționat, pe Facebook, după ce polițiștii au „spart”, sâmbătă, o nuntă cu 170 de invitați organizată la unul dintre hotelurile sale din municipiul Suceava. Omul de afaceri a transmis că dacă se va dovedi că a fost încălcată legea în acest caz, va demite întreaga echipă de la hotelul unde a avut loc nunta.


„Dacă se demonstrează că au încălcat legea, va fi demisă întreaga echipă fără nici o excepție. Așa că răspunsul meu este limpede și nu voi accepta nicio scuză, pretext sau explicație injustă: vor fi demiși toți cei responsabili: vânzări, management, operațional, juridic”, a notat Ștefan Mandachi pe Facebook.În plus, Ștefan Mandachi susține că are 70 de restaurante, motiv pentru care nu le poate verifica pe toate, „nici să fiu Superman”.


„Deoarece am citit pe net o știre care mă vizează (deși sunt complet nevinovat) țin să clarific pe scurt: 1. Dețin 70 de restaurante. Nici să fiu Superman nu mă pot teleporta în toate în aceeași zi. Este logic că la un asemenea nivel să deleg managementul. De pildă, astăzi eram în drum spre Olanda”, a scris Ștefan Mandachi.


Ștefan Mandachi a precizat că, în urmă cu un an, a transmis personalului din hotelurile sale „o dispoziție specială, nenegociabilă absolută”, și anume să nu încalce nicio prevedere legală anti-Covid-19 și să aștepte avizul și semnătuta avocatului.


„Din pricina acestei reguli stricte, echipele mele au refuzat sute de evenimente. Sute, fără să stau la negociere cu vreun client. Răspunsul este clasic: în toate saloanelele companiei nu se organizează evenimente!”, a anunțat Ștefan Mandachi.


Mai mult, Mandachi a dezvăluit că oferă premii salariaților care respectă măsurile anti-COVID-19.


Omul de afaceri a mai menționat că, așa cum au constatat și organele de control, restaurantul în care a avut loc nunta era ocupat la 26% din capacitate, cu respectarea regulilor de distanțare socială.


„Hotelul are 3 restaurante care trebuie ținute deschise conform legii pentru a putea servi clienții. Așa cum au constatat și organele de control, restaurantul era ocupat la 26%, cu respectarea distanțelor legale. Când voi ajunge la Suceava, pot pune la dispoziția tuturor imaginile, întrucât sunt în spațiul public”, a spus Ștefan Mandachi.


„Din imagini veți putea observa singuri cu ușurință că nu exista nici formație, nici muzică, nici DJ, niciun sunet, niciun dans, nici mire, nici mireasă și se pot vedea respectarea cu sfințenie a tuturor măsurilor de distanțare”, a mai relatat Ștefan Mandachi.


„Mi se pare incorect să arunci o știre neverificată care poate să facă rău în mod gratuit”, a conchis Ștefan Mandachi.


În urma descinderii la hotelul din Suceava, aproximativ 150 de participanți la nuntă au fost sancționați cu avertisment. Mirii au fost sancționați cu câte 2.000 de lei, iar administratorii restaurantului au fost amendați cu 10.000 de lei.


FOTO: Hepta


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă