Steaua și Poli Iași, în cursă pentru un tânăr jucător român care tocmai s-a întors din Spania, unde a fost în probe la Villarreal și i s-a făcut o ofertă

2 săptămâni in urmă 8

În prima parte a sezonului, Eduard Lambrinoc (17 ani) a debutat la nivel de seniori în tricoul celor de la Olimpic Cetate Râșnov, în Liga 3. Mijlocașul brașovean a jucat constant la echipa situată pe locul 4 în Seria a 5-a după 15 etape, iar evoluțiile bune l-au propulsat la echipa națională Under 18.

”Pentru mine este o mare bucurie că acest copil a confirmat pe deplin așteptările la primul său sezon la seniori. Are doar 17 ani, poate juca în atac și în stânga și în dreapta. La început i-a fost greu, dar apoi faptul că este serios și implicat la antrenamente l-au făcut să crească în evoluții care l-au propulsat la echipa națională U18, dar și în atenția unor cluburi din ligile superioare”, a spus Lucian Petre, antrenorul său de la Râșnov.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-poli-iasi-in-cursa-pentru-un-tanar-jucator-de-la-cetate-rasnov-mijlocasul-tocmai-s-a-intors-din-spania-unde-a-fost-in-probe-la-villarreal-si-i-s-a-facut-o-oferta-19216143

The post Steaua și Poli Iași, în cursă pentru un tânăr jucător român care tocmai s-a întors din Spania, unde a fost în probe la Villarreal și i s-a făcut o ofertă appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă