Steaua a învins FCSB 2! "Militarii" au revenit de la 0-1, în zece oameni. Gigi Becali a privit de pe margine

2 months ago 3

Universitatea Craiova - Voluntari (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)

Sepsi Sfantu Gheorghe - Viitorul (sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1)

Aflate în Seria 4, cele două s-au întâlnit în meci direct la baza din Berceni. Partida nu a fost televizată. La teren a fost prezent și Gigi Becali, patronul gazdelor.

Așa s-a desfășurat duelul FCSB II - Steaua

Începutul de meci a fost echilibrat, cu ocazii de ambele părți. Portarii Mihai Udrea și Ștefan Mușat au intervenit excelent în startul partidei.

Meciul a fost întrerupt în minutul 4, când David Flavius de la FCSB II a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost scos de pe teren după o ciocnire cu Emilian Pacionel. Medicii aflați în Berceni au solicitat intervenția amublanței, iar David Flavius a fost urcat pe targă și scos de pe teren.

Galerie Foto

FCSB II a reușit să deschidă scorul în prelungirile primei reprize, din penalty. Popescu a fost faultat în careu, iar Ardelean a înscris de la 11 metri.

Steaua s-a aruncat în atac după pauză, dar "militarii" au rămas în inferioritate numerică din minutul 62. Morariu a primit cartonașul roșu pentru un gest nesportiv. În mod ironic, la numai trei minute de la eliminarea lui Morariu, Steaua a reușit să egaleze. Zaharia a centrat, iar Chipirliu a înscris pentru 1-1.

Cele două echipe au căutat victoria pe final, dar Steaua a fost cea care a dat lovitura. Chiar dacă au jucat în zece oameni, "militarii" au avut puterea de a marca din nou. Antohi a dat golul victoriei, în minutul 90.

S-a terminat 2-1 pentru Steaua, în primul duel oficial dintre cele două echipe la nivel de seniori.

Etichete: csa steaua , meciuri steaua , fcsb 2 , gigi becali fcsb , meciuri fcsb
Read Entire Article
Powered By Seo Tools