Steaua a făcut spectacol și la Chiajna și e sigură de prezența la baraj! Cum arată acum clasamentul

1 lună in urmă 9

  • Liga 1: Dinamo - Academica Clinceni, vineri, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, vineri, 20:30, Digi Sport 2

Formația lui Daniel Oprița s-a distanțat rapid, după golurile marcate de Alexandru Zaharia și Remus Chipirliu din minutele 10, respectiv 24.

Steaua a făcut spectacol și la Chiajna și e sigură de prezența la baraj! Cum arată acum clasamentul

În minutul 60, Chipirliu, care a reușit câte un hat-trick în precedentele două meciuri ale Stelei, a dus scorul la 3-0. Florin Răsdan (89) și Emilian Pacionel (90+2) au punctat și ei pe final.

Grație acestui succes, Steaua și-a consolidat poziția de lider în seria a patra din Liga 3, cu 39 de puncte strânse în primele 15 meciuri. Pe locul secund se află FCSB 2 (34p), formație care va evolua sâmbătă pe terenul celor de la Metalul Buzău.

Steaua este acum sigură de participarea la barajul de promovare în Liga 2. Trupa lui Oprița are 39 de puncte, cu 14 peste locul 3, ocupat de Progresul 1944 Spartac (un meci mai puțin) și trei runde rămase.

Sistemul de promovare pentru acest sezon în care avem 100 de echipe în Liga 3

După cum s-a desfășurat Seria 4 din Liga 3 până acum, sunt șanse mari ca Steaua și FCSB II să ocupe primele două locuri la finalul sezonului regulat. După cele 18 etape, primele două clasate din fiecare serie vor merge la baraj. În primul baraj, campioana și vicecampioana din Seria 4 vor înfrunta primele două clasate din Seria 3, care la ora actuală arată în felul următor:

  • Locul 1 din Seria 3 (CS Afumați) vs Locul 2 din Seria 4 (FCSB II)
  • Locul 1 din Serie 4 (Steaua) vs Locul 2 din Seria 3 (Mostiștea Ulmu)

Ulterior, învingătoarele din aceste două jocuri de baraj se vor înfrunta într-un al doilea baraj. Al doilea baraj va desemna cele cinci echipe din Liga 3 care promovează în Liga 2. Având în vedere clasamentul de la finalul turului, în finala pentru promovare s-ar putea înfrunta, printre altele, CS Afumați / FCSB II - Steaua / Mostiștea Ulmu.

Etichete: steaua , daniel oprita , liga 3 , concordia chiajna 2 , fcsb 2
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă