”Stau cuminte, ca un sclav, ca să nu primesc amendă”. Gigi Becali, val de ironii la adresa FRF, legat de implementarea VAR

1 lună in urmă 2

Liga 2: Universitatea Cluj - Slatina, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - Viitorul, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Recent, Răzvan Burleanu și Justin Ștefan au avut un schimb public de replici în legătură cu acest subiect.

Gigi Becali: ”Stau cuminte, ca un sclav, ca să nu primesc amendă”

„Eu sunt sclav pentru că suntem asociație de sclavi care au votat niste stăpâni. Liga e o asociație de sclavi și vine Burleanu care spune că voi, scalvilor, nu puteți vota.

Să aduceți voi, sclavilor, bani. Voi nu aveți voie să comandați, pentru că sunteți prea proști. Și vă aducem și șef străin la arbitri. Stau cuminte, ca un sclav, ca să nu primesc amendă.

Dau bani, dar vreau comisia CCA la noi la Ligă. Să fie Avram șef la CCA, care e cel mai bun arbitru”, a spus Becali, la Liga Digi Sport.

După un val de ironii la adresa FRF, Gigi Becali a comparat ”mandatul” lui Răzvan Burleanu cu cel al fostului șef al Federației, Mircea Sandu.

„Voi vă comparați cu Mircea Sandu? El era om de calitate. Acum sunt eu 100% proprietare. Cu Mircea Sandu vorbeai, te puteai consulta. Zicea, da, bă sunt banii voștri, faceți cum vreți. Acum, cum să facă ei. Ce să fac? Sunt sclav! Demonstrează și prin fapte sclavagismul

Ce, mă, eu sunt grec, eu sunt străin. Voi sunteți sclavi. Am avut probleme cu Kovacs, l-au delegat din nou. Ce performanțe au avut ei? Se pot compara ei cu Mircea Sandu?”, a mai spus patronul FCSB.

Răzvan Burleanu: "LPF îşi doreşte să conducă arbitrajul românesc pe banii Federaţiei Române de Fotbal"

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a adus, joi, grave acuze reprezentanţilor Ligii Profesioniste de Fotbal, pe care îi suspectează că doresc "controlul arbitrajului", pe care să-l tranzacţioneze în favoarea anumitor cluburi.

"Am avut însă surpriza să văd că, deşi deţinătorul de drepturi TV a oferit această posibilitate de a acoperi cheltuielile cu tehnologia VAR, LPF nu acoperă niciun cost în cadrul acestui proiect chiar dacă Liga I nu este organizată de către federaţie. Discuţiile s-au blocat fiindcă, deşi se acoperă cheltuielile cu pregătirea arbitrilor în cuantum de aproximativ 500.000 de euro, palavragiii de la LPF îşi doresc să îşi asume acest proiect şi au solicitat să îşi asume managementul implementării VAR, deşi LPF nu acoperă niciun leu în acest proiect.

Altfel spus, LPF îşi doreşte să conducă arbitrajul românesc pe banii Federaţiei Române de Fotbal. Îi suspectez chiar că îşi doresc un control pe arbitraj, pe care să îl tranzacţioneze în avantajul vreunui club, aşa cum există astăzi suspiciuni că o fac la nivel de comisii jurisdicţionale", a declarat Burleanu.

Implementarea arbitrajului video la nivelul Ligii 1 din punct de vedere tehnic a fost preluată de către deţinătorul de drepturi TV, care a achiziţionat deja echipamentul specific, urmând ca Federaţia Română de Fotbal să se ocupe de pregătirea arbitrilor.

Etichete: gigi becali , fcsb , var , var liga 1
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă