Statul va incasa dividende de peste 1 miliard de lei de la compania Hidroelectrica

1 lună in urmă 17

Hidroelectrica, cel mai mare producator de energie din Romania, va acorda dividende in valoare de 1,28 miliarde de lei, potrivit convocatorului Adunarii Generale a Actionarilor companiei.

Statul va incasa, prin Ministerul Energiei, aproape 1,03 miliarde de lei, iar celalalt actionar, Fondul Proprietatea, 256 de milioane de lei, potrivit economica.net.

Dividendele ar urma sa fie platite in luna iulie. Hidroelectrica a raportat, pentru anul trecut, un profit net de 1,45 miliarde de lei, din care, dupa repartizarea rezervelor legale, la care se adauga provizionul inregistrat pentru participarea salariatilor la profi, raman 1,3 miliarde de lei.

Hidroelectrica este cel mai mare producator de energie verde din Romania si principalul furnizor de servicii tehnologice necesare in Sistemul Energetic National.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă