Statuia inedită din România care a devenit o atracţie pentru turiştii străini. Se află în Harghita şi este spectaculoasă

4 săptămâni in urmă 16

Turiștii sunt foarte atrași de frumusețile pe care le oferă România, iar o statuie a captat atenția tuturor! Mulți aseamănă această statuie cu un alt obiectiv extrem de important din Rio de Janeiro, așa că dacă trebuie neapărat să o vezi pentru a rămâne cu foarte multe amintiri plăcute!

Ce statuie din România a cucerit turiștii

Mulți români visează la vacanțe în destinații exotice îndepărtate sau pur și simplu la câteva zile în care să scape de stresul din viața cotidiană. Totuși, înainte de a trece la următorul pas atunci când vine vorba despre concedii, anumite locuri din România trebuie să fie vizitate pentru a nu rata nimic.

Rio de Janeiro. Orașul Minunat fascinează milioane de turiști prin relieful incredibil, plajele întinse, pădurea Tijuca și apele curate din Golful Guanabara. Totuși, statuia lui Iisus, cu brațele lung deschise, a devenit un adevărat simbol pentru acest loc plin de culoare și veselie.

O statuie asemănătoare se găsește și în România. Aceasta se află în Harghita și este cu 10 metri mai mică, însă atrage o mulțime de turiști care își doresc să urce în interiorul obiectivului turistic pentru a admira priveliștea superbă pe care o oferă natura. Peisajele de acolo îți taie respirația!

Unde se găsește lucrarea care seamănă cu statuia din Rio de Janeiro

În cazul în care îți dorești să urci pe scara metalică din interior și să trăiești o experiență minunată vizitând statuia lui Iisus, află că aceasta a fost ridicată în luna august 2011 și se află pe vârful muntelui Gordon, potrivit observatornews.ro. Numeroși oameni își doresc să ajungă în Harghita pentru a o vedea.

În momentul în care turiștii urcă pe scara metalică, ei pot admira priveliștea de la Odorheiu Secuiesc până la Sovata. Aflată la o altitudine de aproape 1000 de metri, aceasta a fost realizată folosind fier galvanizat și seamănă foarte bine cu statuia care se află în Rio de Janeiro, deși este mai mică.

Câți bani au fost investiți pentru a ridica statuia

Un artist din Odorheiu Secuiesc a realizat această statuie superbă pentru ca multe persoane să aibă parte de o experiență de neuitat. Totuși, lucrarea nu a fost una ieftină, așa că mulți bani au fost investiți pentru ca Harghita să aibă parte de o asemenea piesă care i-a cucerit pe turiști.

Mai exact, Consiliul Local, dar și mai multe fundații și societăți comerciale din zonă, au oferit nu mai puțin de 200 de mii de euro pentru statuia aflată pe vârful muntelui Gordon. Dacă nu știai unde să îți petreci vacanța, nu rata această lucrare absolut incredibilă care o să te uimească!

 

The post Statuia inedită din România care a devenit o atracţie pentru turiştii străini. Se află în Harghita şi este spectaculoasă appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă