Statele Unite se apropie de o BORNĂ istorică privind vaccinarea! Joe Biden anunță atingerea cifrei de 100 de milioane de imunizări

1 lună in urmă 2

Joe Biden/sursa foto: Profi MediaJoe Biden/sursa foto: Profi Media

Președintele american Joe Biden a anunțat că în următoarele zile va fi depășit numărul de 100 de milioane de vaccinări, cu mult înainte de termenul anunțat inițial, la sfârșitul primelor 100 de zile de mandat. Ritmul accelerat de vaccinare în Statele Unite ar putea însemna chiar și depășirea a 150 de milioane de vaccinări în termenul inițial.

MARŢI, 16 MARTIE 2021, 10:06

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Andrei Zbîrnea

Joe Biden: În următoarele 10 zile, vom atinge două obiective uriașe, primul, 100 de milioane de doze de vaccin anti-COVID administrate americanilor și al doilea, 100 de milioane de cecuri în buzunarele oamenilor.

Conform RRA, președintele Biden a lansat, astfel, ieri după-amiază, printr-un discurs succint la Casă Albă o campanie de informare sub genericul ”ajutorul este aici”, cu privire la modul în care va fi aplicat planul de asistență de 1.900 de miliarde de dolari, planul de salvare a Americii, care include de cecuri de câte 1.400 de dolari, trimise direct familiilor americane.

Potrivit Casei Albe, peste 158 de milioane de familii americane vor primi cecurile pe care Departamentul Trezoreriei a început să le trimită la sfârșitul săptămânii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă