Starul lui Real Madrid rupe tăcerea, după ce s-a scris că e dorit de Barcelona

3 zile in urmă 27

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:15, Digi Sport 1

  • Liga Națiunilor: Scoția - Ucraina, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Mijlocașul ofensiv iberic și-a pierdut și postul de titular în echipa lui Carlo Ancelotti în acest start de sezon, iar asta a făcut ca zvonurile cu privire la viitorul său să se întețească.

Marco Asensio, despre posibilitatea unui transfer la Barcelona

Barcelona se pare că ar fi intrat și ea în cursa pentru semnătura lui Asensio, iar acum jucătorul a reacționat și a vorbit despre această posibilitate.

"Nu știu dacă Barcelona mă vrea. Zvonuri sunt cu mai multe cluburi implicate. E normal. Niciodată nu m-am gândit despre un posibil viitor al meu la Barcelona, nu am cântărit această posibilitate. Deci nu pot spune nimic. Acum, la momentul actual, nu am ce zice", a declarat Marco Asensio pentru partidazocope.

În actuala stagiune, Asensio a jucat în 4 partide și a marcat un singur gol. El a fost transferat pe Santiago Bernabeu în 2015, de la Real Mallorca, pentru 4 milioane de euro.

Doar trei fotbaliști s-au transferat de la Real Madrid la Barcelona

Doctori fără frontieră sau îngeri în costum medical: fă cunoștință cu cei care lasă tot și pleacă în lume, să ajute. Pe Digi Life și Digi Online, de la 21:00!

De-a lungul istoriei, doar trei fotbaliști s-au transferat direct de la Real Madrid la Barcelona: Jose Canal, în 1946, Lucien Muller, în 1965, și Luis Enrique, în 1996.

Dacă mutarea se va face, Marco Asensio ar intra pe o listă selectă a fotbaliștilor care au evoluat pentru ambele mari cluburi din Spania, din care mai fac parte Gheorghe Hagi, Luis Figo sau Ronaldo Nazario.

Etichete: real madrid , barcelona , transfer , marco asensio


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă