Starul filmelor pentru adulți, Ron Jeremy, pus sub acuzare pentru viol și agresiune sexuală

2 luni in urmă 26

Starul filmelor pentru adulți, Ron Jeremy (68 de ani), a fost pus sub acuzare în SUA pentru că ar fi agresat sexual 21 de victime în ultimele două decenii, relatează USA Today.

Potrivit documentelor obținute de publicație, este vorba de 30 de acuzații de viol și agresiune sexuală, acoperind fapte din perioada 1996-2020. Victimele aveau vârste cuprinse între 15 și 51 de ani.

Printre presupusele victime se află o tânără de 19 ani care a fost violată în timpul unei ședințe foto în San Fernando Valley; o tânără de 26 de ani care a fost violată la o petrecere într-un club de noapte; una de 38 de ani care a fost agresată sexual într-un bar din West Hollywood pe care Jeremy îl frecventa; o femeie care a fost agresată sexual acasă la Jeremy, precum și o alta care a fost agresată la un club de striptease.

Cel mai recent incident ar fi avut loc pe 1 ianuarie 2020, când Jeremy a fost acuzat că a agresat sexual o femeie de 21 de ani, în Hollywood.

”De prea multe ori, supraviețuitorii agresiunilor sexuale suferă în tăcere. Trebuie să ne asigurăm că supraviețuitorii au la dispoziție toate serviciile pentru a se recupera, inclusiv serviciile de suport și de raportare a acestor infracțiuni”, a spus procurorul districtual din Los Angeles, George Gascon.

Riscă 330 de ani de închisoare

Procurorii din LA au folosit o tactică asemănătoare cu cea folosită în cazul lui Harvey Weinstein, prin care legea le permite să treacă peste o audiere publică preliminară a probelor și să ajungă direct la proces.

Poreclit ”Ariciul”, Jeremy a fost printre cei mai cunoscuți și mai prolifici actori din industria cinematografică pentru adulți, încă din anii ’70.

Jeremy, al cărui nume real este Ronald Jeremy Hyatt, a fost investigat și acuzat de un grup de procurori care preiau plângerile din industria divertismentului, după ce mișcarea #MeToo a luat avânt, la sfârșitul anului 2017.

Actorul a pledat nevinovat la acuzațiile aduse. Dacă va fi găsit vinovat pentru toate capetele de acuzare, el ar putea fi condamnat la peste 330 de ani de închisoare, mai arată sursa citată.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă