Stare de alertă la naționala României, aflată în Macedonia de Nord. Ianis Hagi, al doilea tricolor infectat cu Covid. Ce simptome a avut

1 lună in urmă 26

Mijlocașul român Ianis Hagi (22 de ani) a fost depistat pozitiv cu coronavirus și nu va putea evolua miercuri seară, în meciul din deplasare cu Macedonia de Nord, din preliminariile CM 2022.

Fiul lui Gică Hagi a devenit astfel al doilea jucător infectat cu Covid-19 din lotul inițial convocat de Mirel Rădoi, după Dorin Rotariu, Ianis fiind deja plasat în izolare la Skopje.

”Astăzi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat ușoare dureri de cap în cantonamentul naționalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naționalei iar rezultatul este pozitiv. Tricolorul a intrat imediat în izolare. Până azi, cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, Ianis efectuase 5 teste COVID, toate cu rezultat negativ.

Fără a prezenta simptome, colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu au efectuat și ei testare rapidă. Rezultatul este negativ pentru toți trei.
Cu toate acestea, cei trei nu vor putea participa la antrenamentul oficial din această seară, potrivit normelor din Macedonia de Nord fiind necesar într-o astfel de situație un rezultat negativ la o testare PCR. Astfel, ei au efectuat și o testare PCR, rezultatul urmând să sosească până la ora jocului”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul frf.ro.

Citeste si:

Naționala lui Bogdan Lobonț, surclasată de Anglia la scor de tenis. Cine a marcat pentru România

Macedonia de Nord - România, ca o ”finală” pentru tricolori. Calculele calificării la Mondiale și detaliul de regulament care face diferența

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă