Stanciu se teme de meciul de Liechtenstein. "Trebuie să fim concentrați"

1 lună in urmă 32

Mijlocaşul Nicolae Stanciu a declarat, sâmbătă, că naţionala României trebuie să fie concentrată la meciul cu Liechtenstein pentru a nu avea surprize şi consideră că va fi un moment special că meciul se va juca din nou cu fani în tribune.

""Mă simt mereu bine când vin la lot. Va fi un moment special, plăcut, este primul meci după un an şi jumătate cu fani, sper să vinâ în număr cât mai mare şi să le facem o bucurie. E o onoare pentru mine să vin la naţională, vin constant de 5-6 ani, mă bucur să-i pot ajuta pe cei tineri cu câte un sfat, cred că eu, Chiri, Niţă, Răzvan Marin, chiar dacă nu e aşa bătrân, trebuie să fim un exemplu, atât la antrenamente cât şi în afara lor.

Ne-a descătuşat puţin, aveam nevoie de cele trei puncte din Islanda. Va fi din ce în ce mai bine. Chiar dacă toată lumea crede că o să avem meci uşor cu Liechtenstein, dacă nu intrăm concentraţi, o să avem probleme”, a declarat Nicolae Stanciu, într-o conferinţa de presă.

Întrebat ce părere are despre faptul că meciul va fi arbitrat de o brigadă feminină, Stanciu a răspuns: "Va fi la fel, mereu ni s-a cerut să respectăm arbitri, să nu comentăm, să nu facem gesturi prosteşti, dacă domnii de la FIFA au decis să trimită o delegaţie feminină, înseamnă că ele îşi fac foarte bine treaba şi noi vom încerca să le facem meciul cât mai uşor".

Naţionala României întâlneşte Liechtenstein, duminică, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în grupa J de calificare la Cupa Mondială din 2022.

Citeste si:

Ce dulce e revanșa! România câștigă în Islanda și rămâne în cursa pentru Mondiale. Clasamentul grupei

Primul deces cauzat de virusul West Nile în România. Recomandările emise de specialiști pentru populație

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă