Stanciu, marcat de faţa tăiată a lui Kolar: "Nu m-am mai putut uita la el, arăta rău"

1 lună in urmă 2

La Liga: Celta Vigo - Real Madrid, sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1

Liga 1: FC Argeș - Academica Clinceni, sâmbătă, 19:15, Digi Sport 1

Slavia speră să-l recupereze şi pe Ondrej Kolar până pe 8 aprilie, când se va disputa prima manşă, la Londra, în direct pe Digi Sport şi pe digisport.ro. Portarul titular al Slaviei a fost rănit grav şi a fost schimbat cu un goal-keeper de 18 ani.

Stanciu nici nu s-a mai putut uita la Kolar, speriat de cât de rău este rănită faţa portarului

În minutul 60, Kolar a fost victima unui atac violent la meciul cu Rangers, atunci când Kemar Roofe l-a lovit cu talpa în plină figură în încercarea de a ajunge la o minge. Efectul a fost unul grav, iar Kolar va rămâne toată viaţa pe faţă cu semnele atacului sălbatic. Stanciu a explicat la Digi Sport că după ce a văzut rănile de pe faţa portarului nici nu s-a mai putut uita la el. 

Galerie Foto

Ondrej Kolar, portarul Slaviei Praga, a fost victima unui atac violent în minutul 60. În încercarea de a juca o minge trimisă către careul ceh, Kemar Roofe l-a lovit direct cu talpa în față pe Ondrej Kolar, care a rămas întins pe gazon.

Atacantul lui Rangers a văzut roșu direct din partea arbitrului, în timp ce Kolar a avut nevoie de intervenția echipei medicale. După ce a fost îngrijit pe gazon timp de câteva minute, Ondrej Kolar a fost înlocuit cu Matyan Vagner (18 ani) aflat la debut pentru Slavia Praga.

Etichete: nicolae stanciu , ondrej kolar , video rangers slavia praga
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă