Stadionul Rapid a fost catalogat. În ce categorie UEFA a fost inclus

1 săptămână in urmă 16

  • Campionatul European de handbal: Germania - Belarus, vineri, 19:00, Digi Sport 2

  • Bundesliga: Borussia Dortmund - Freiburg, vineri, 21:30, Digi Sport 1

  1. Pe noul stadion Rapid-Giulești a pășit în premieră și Adrian Iencsi (46 de ani), fost căpitan al alb-vișiniilor și unul dintre fotbaliștii emblematici ai echipei din anii ’90 și începutul anilor 2000. Un amplu reportaj va fi difuzat în emisiunea Digi Sport Matinal, de sâmbătă, 15 ianuarie 2022, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, cu începere de la ora 10:15.

Galerie Foto

Noii proprietari ai arenei lucrează de zor pentru a pune la punct întreaga documentație, fără de care stadionul nu va primi aviz pentru competiții. Sigur, mai apare și un factor ”extern” și anume pandemia de COVID-19, care ar putea duce din nou la interzicerea fanilor pe stadioane.

Stadionul Rapid a fost catalogat. În ce categorie UEFA a fost inclus

Până una alta, stadionul pe care va juca Rapid, cu o capacitate de 14.050 de locuri, a fost încadrat în categoria UEFA 4.

Întregul complex beneficiază, în afara terenului de fotbal, de 8 săli de antrenament (atletism, popice, karate, judo, lupte, box, haltere, baschet/volei), 14 camere duble dedicate sportivilor, un restaurant și 184 de locuri de parcare.

Stadionul Rapid, deschis și pentru alte echipe! Anunțul făcut de CS Rapid după preluarea arenei

Directoarea CS RapidValentina Ionescu-Caciureac (61 de ani), a anunțat că și alte echipe vor putea închiria noul stadion din Giulești, nu doar formația patronată de Victor Angelescu.

Stilul scandinav este la el acasă. Hai în Digi Online să vezi Extraordinarele locuinţe daneze, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Fosta mare atletă a spus că FC Rapid se va ocupa de organizarea evenimentului de inaugurare și a menționat că arena va putea fi închiriată în viitor și de alte cluburi, dar nu de către FCSB sau Dinamo:

"Vom începe să ducem dosarele pentru avizare, iar în funcție de cât de repede vom obține aceste avize se va putea juca aici. Nu vorbim de multe luni! La sfârșitul lunii februarie noi credem că se poate juca aici. Sunt săli care nu sunt dotate cu echipament sportiv și le vom dota noi ulterior.

Noi am primit mereu și alte echipe aici. În trecut, cei care au înfruntat echipele din București au închiriat stadionul, chiar și pentru antrenament. Noi suntem deschiși să închiriem stadionul, da. Stadionul este foarte frumos, intim, jucătorii vor simți galeria și spectatorii. Mie îmi place foarte mult!

Așteptăm meciul de inauguare acum. Echipa de fotbal va organiza primul meci, ține de ei această organizare pentru primul meci. Gazonul arată foarte bine pentru că a fost montat în vară și a avut timp să se prindă", a spus Vali Ionescu-Caciureac, la eveninemtul de recepție al noului stadion.

  1. Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.
Etichete: stadion rapid , stadion rapid giulesti , meciuri rapid

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă