Stadion nou pentru FC Argeș! Câte locuri va avea și când ar putea să fie gata

1 lună in urmă 4

Cupa României: Universitatea Cluj - Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, miercuri, 17:30, Digi Sport 1

Cupa României: Petrolul - Astra, miercuri, 20:30, Digi Sport 1

Piteștenii au planuri mari. Vor să demoleze actuala arenă și să construiască un stadion ultramodern, cu o capacitate cuprinsă între 15.000 și 17.000 de locuri. Nu s-au făcut încă primii pași pentru lucrări, deoarece proiectul este încă ”pe masa” autorităților statului.

Stadion nou pentru FC Argeș: ”Nu va mai avea pistă de atletism”

„Există în aceste zile un proiect care se discută la Guvern și în CNI (n.r. - Compania Națională de Investiții). FC Argeș va avea în doi ani și jumătate unul dintre cele mai moderne stadioane din România, cu 15.000-17.000 locuri, omologat pentru Europa League, iar în Champions League doar până la faza grupelor.

Va fi un stadion care nu va mai avea pista de atletism, urmând să se facă una separat, ultramodernă, în spatele stadionului, pentru ca Federația Română de Atletism să își desfășoare acolo concursurile. Așadar, Piteștiul va avea din 2023-2024 un stadion de nivel european”, a spus Viorel Tudose, la Pro X.

Piteștenii sunt pe locul nouă în Liga 1, după înfrângerea cu CFR Cluj, și se gândesc la următoarea etapă din campionat. FC Argeș va juuca pe teren propriu în compania celor de la Poli Iași, ultima clasată.

Etichete: fc arges , viorel tudose , stadion fc argeș
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă