St. Etienne - PSG: Ce putem paria la debutul lui Pochettino. Campioana din Franța, probleme mari cu accidentările

1 lună in urmă 20

Pochettino n-a avut prea mult timp la dispoziție să-și cunoască noii elevi, mai ales că PSG se confruntă, la fel cum a tot făcut-o în acest sezon, cu serioase probleme de lot. Pentru meciul de la St. Etienne, PSG are opt jucători indisponibili.

Tuchel a lăsat-o pe PSG pe poziția a 3-a în Ligue 1, la un singur punct în spatele lui Lyon și Lille. Parizienii au 35 de puncte și au închis anul cu victoria la scor în fața lui Strasbourg, scor 4-0.

De cealaltă parte, St. Etienne și-a mai revenit după o perioadă extrem de slabă. Claude Puel a reușit însă să repare „motoarele”, iar St. Etienne a început din nou să adune puncte, după ce au depășit o serie de șapte înfrângeri consecutive în campionat. „Verzii” sunt pe poziția a 14-a, la 10 puncte distanță de locurile de cupe europene și la șase puncte de zona roșie a ierarhiei.

PSG s-a impus în patru dintre ultimele cinci confruntări directe cu St. Etienne din campionat, iar dacă adăugăm și întâlnirile din meciurile din Cupa Franței și Cupa Ligii, atunci avem șase succese pentru campioana Franței. De altfel, PSG n-a mai pierdut în fața lui St. Etienne din 2012.

PSG, PROBLEME MARI DE LOT

Pochettino va trebui să se descurce cu un lot subțiat puternic de accidentări la PSG. Campioana Franței nu se va putea baza nici la meciul cu St. Etienne pe Neymar, Bernat, Florenzi, Icardi, Danilo, Kimpembe, Kurzawa și Paredes, toți accidentați.

PONT: PSG câștigă și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,45 la Superbet

Ce a făcut Nicolae Ceaușescu, în mare secret, de frica invaziei armatei URSS. Mulți români trec azi pe acel drum, dar nu știu ce se ascunde acolo

Libertatea

Playtech: Ce a putut să îi facă Ilie Dumitrescu Danei Budeanu. Creatoarea de modă a spus tot adevărul
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă