Sponsorul oficial al naționalei României de fotbal a introdus în ofertă cote pentru viitorul selecționer ales de FRF, apoi le-a retras subit! Cine era marele favorit și ce șanse avea Gică Hagi

2 săptămâni in urmă 38

România este în căutarea unui selecționer, iar Fortuna, sponsorul oficial al primei reprezentative a introdus în ofertă cote speciale.

Fortuna a scos însă repede pariurile speciale din ofertă, acolo unde favorit era Edi Iordănescu, cu o cotă de 1,90.

După ultimele meciuri din cadrul Grupei J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022, 0-0 cu Islanda și 2-0 cu Liechtenstein, contractul selecționerului Mirel Rădoi a expirat, iar Federația Română de Fotbal are misiunea de a numi pe altcineva în fruntea băncii tehnice a primei reprezentative.

Pariu pe viitorul selecționer al României! Edi Iordănescu are cele mai mari șanse

Cei de la Fortuna, care și sponsorizează naționala României, a introdus pariuri speciale, cu variante de selecționer. Oferta a fost însă repede retrasă.

Cu o cotă de 1,90, Edi Iordănescu avea șansele cele mai mari să-l înlocuiască pe Mirel Rădoi, în timp ce Gheorghe Hagi apărea abia pe locul 7, cu o cotă foarte mare: 7,50.

Prin urmare, așa cum ProSport a anunțat deja, Edi Iordănescu are șansele cele mai mari să ajungă pe banca primei reprezentative, după ce FRF s-a despărțit de Mirel Rădoi.

Printre favoriți mai erau două nume importante: Ladislau Boloni și Dan Petrescu.

Printre numele de pe lista Federației Române de Fotbal se află și Laurențiu Reghecampf, așa cum a aflat ProSport. Antrenorul care a impresionat pe banca grupării din Bănie este însă sub contract cu Universitatea Craiova până în vara anului 2023.

Oferta celor de la Fortuna a fost însă disponibilă doar o scurtă perioadă de timp, iar apoi s-a decis ca aceasta să fie retrasă.

The post Sponsorul oficial al naționalei României de fotbal a introdus în ofertă cote pentru viitorul selecționer ales de FRF, apoi le-a retras subit! Cine era marele favorit și ce șanse avea Gică Hagi appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă