Spitalul Județean Argeș încearcă de 4 ani să recupereze milionul furat de contabilă: Cum s-a ajuns la INCREDIBILA situație

2 săptămâni in urmă 22

Euro Euro

Spitalulul Judeţean Argeş încearcă să recupereze de patru ani un milion de euro furaţi de fosta contabilă. Curtea de Apel Piteşti a dat o sentinţă definitivă, numai că femeia, aflată în libertate, refuză să returneze banii.

LUNI, 10 IANUARIE 2022, 08:14

SURSĂ: Realitatea PLUS AUTOR: REALITATEA.NET

Vorbim despre o misiune imposibilă, aceea de a recupera un milion de euro de la o femie care nu mai deține nimic pe numele  său

În fapt, femeia, care lucra ca și contabil la Spitatul Județean Argeș, întocmea în fals ordine de plată către anunmiți furnizori cu care lucra spitatul. Timp de 4 ani s-a întâmplat asta, astfel că s-a ajuns la un prejudiciu de un milion de euro. Culmea este că deși suma nu e deloc de trecut cu vedere, nimeni nu a sesizat ceea ce făcea femeia. Abia în 2017 DIICOT  a descoperit ingineria.

Femeia a aplicat aceeași "schemă" și pe vremea când lucra la o bancă din Pitești. Atunci, împreună cu un complice a prdous un prejudoiciu de 1,6 milioane de lei. 

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă