Spinazzola anunță când speră să revină pe gazon după accidentarea gravă de la EURO 2020

1 lună in urmă 5

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Mai exact, fundașul de bandă s-a accidentat grav în partida din sferturile de finală contra Belgiei și a fost nevoit să se opereze. Medicii au anunțat că problemele italianului sunt la tendonul lui Ahile și absența este de minim 6 luni.

Fotbalistul celor de la AS Roma a anunțat că a păstrat legătura atât cu selecționerul Roberto Mancini, cât și cu Jose Mourinho, noul antrenor de la echipa de club. Spinazzola speră să revină pe gazon până la finalul anului, mai exact în decembrie, conform unor declarații date pentru SportWeek, citat de fotball-italia.net.

Spinazzola, laude pentru Roberto Mancini

Formația pregătită de Roberto Mancini a reușit să câștige Campionatul European din vară după ce a bătut în finală Anglia, la penalty-uri, chiar pe Wembley. Spinazzola spune că victoria echipei "Squadra Azzura" se datorează în mare parte unității care a existat pe tot parcursul turneului final.

"Un vestiar unit nu este suficient pentru a câștiga. Toată lumea trebuie să dea tot ce are mai bun, chiar dacă uneori există neînțelegeri. E fantastic să faci parte din acel grup (n.r. cel al naționalei Italiei), nu am văzut niciodată ceva similar, iar ăsta a fost unul dintre principalele noastre atuuri", a spus Spinazzola, conform sursei citate.

Coechipierii nu l-au uitat

Hai în Digi Online să vezi ce-a însemnat mandatul lui Trump și efectele acestuia în politica internă și externă! Azi de la 22:00, numai pe Digi World!

Imediat după victoria din sferturi contra Belgiei de la Campionatul European, fotbaliștii italieni s-au asigurat că nu uită de suferința lui Spinazzola și i-au scandat numele în semn de susținere în avionul care îî ducea de la Munchen la Londra.

Etichete: accidentare , as roma , revenire , leonardo spinazzola italia , leonardo spinazzola campionatul european 2020
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă