„Spider-Man: No Way Home” va fi lansat în cinematografe pe 17 decembrie. A apărut trailerul celui de-al treilea film cu Tom Holland

1 săptămână in urmă 13


La mai bine de doi ani de la lansarea filmului „Spider-Man: Far From Home”, a apărut  trailerul celui de-al treilea film cu Tom Holland în rolul principal.


Trailerul lansat marți prezintă ceea ce afișul a sugerat anterior: apariții ale răufăcătorilor din filmele trecute cu Spider-Man, precum Electro, The Green Goblin și Doctor Octopus.


Ce se va întâmpla în „Spider-Man: No Way Home”


„Sunt un pericol pentru universul nostru”, îi spune doctorul Strange, explicând mizeria în care se află. Acea mizerie, pentru a fi mai specific, este o vrajă greșită după ce Peter îi cere ajutorul lui Strange.


We started getting visitors… from every universe. Watch the official trailer for #SpiderManNoWayHome, exclusively in movie theaters December 17. Tickets on sale C̶y̶b̶e̶r̶ Spider-Monday, November 29. @SpiderManMovie pic.twitter.com/gBmzEGwbIF

— Marvel Entertainment (@Marvel) November 17, 2021

Asta pentru a remedia daunele făcute de Mysterio la sfârșitul ultimului film, în care Peter a fost expus lumii ca Omul Păianjen. „Spider-Man: No Way Home” va fi lansat în cinematografe pe 17 decembrie, potrivit edition.cnn.com.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă