Spider-Man își ține promisiunea! Gestul făcut de Tom Holland pentru un băiețel care și-a salvat sora de mușcăturile unui câine

3 săptămâni in urmă 34

Tom Holland, actorul care joacă rolul lui Spider-Man, și-a ținut promisiunea față de un băiețel care și-a salvat sora de mușcăturile unui câine, anul trecut. Micuțul a avut parte de clipe unice pe platourile de filmare ale celebrei pelicule.

În iulie 2020, Bridger Walker și-a apărat sora, s-a pus în fața ei când un câine de talie mare a început să o atace. Walker, atunci în vârstă de 6 ani, a suferit o intervenție chirurgicală de aproape două ore care a necesitat mai mult de 90 de copci, au spus părinții lui, potrivit site-ului nbcnews.com. La momentul respectiv, Bridger s-a transformat într-un erou care a atras laudele tuturor, inclusiv ale actriței Anne Hathaway, actorului Chris Evans și aprecierile lui Tom Holland.

După incident, cel din urmă actor i-a spus micuțului Bridger că atunci când se va face bine, îl așteaptă pe platourile de filmare ale peliculei „Spider-Man: No way home”, are o invitație VIP. „Vă amintiți când Tom Holland i-a promis lui Bridger că are o invitație la filmările lui Spider-Man?”, a transmis Robert Walker, tatăl lui Bridger, într-o postare pe Instagram. „S-a întâmplat!”, a mai completat el.

tom-holland-spiderman-gest-baietel-3Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Când am ajuns prima dată pe platoul de filmare, am fost puțin îngrijorat că magia filmelor se va pierde pentru copii. Nu a fost așa!”, a spus tatăl băiețelului despre experiența inedită trăită.

Walker a mai dezvăluit că întreaga distribuție și echipa noului film „Omul păianjen” i-au făcut pe copiii săi „să se simtă vedete cu adevărat”. „Ei nu joacă doar rolul unor eroi prietenoși de cartier, asta sunt cu adevărat”, a scris el. Într-o altă postare pe Instagram, tatăl lui Walker a încărcat un videoclip cu Bridger, fiul lui, luând parte la o cascadorie cu Tom Holland, care a venit îmbrăcat cu masca și costumul complet de Spider-Man.

Tatăl băiețelului atacat de câini a mai mulțumit încă o dată întregii echipe, mai ales că aceasta a oprit o zi de filmare pentru a-i oferi micuțului o experiență specială alături de Spider-Man, eroul lui preferat.

Succesul filmului „Spider-Man: No way home”

„Spider-Man: No Way Home” a întrecut „Avengers: Infinity War”, care a avut încasări de la 257 de milioane de dolari în 2018, în primul weekend de difuzare în cinematografe. Conform Comscore (SCOR), „No Way Home” a avut al doilea cel mai profitabil weekend de deschidere din istoria box office-ului.

„Spider-Man: No Way Home” are cele mai mari încasări ale unui film, din timpul pandemiei și cele mai mari încasări din 2021, după doar un weekend în cinematografe. Până acum, potrivit Sony, filmul a adus 600 de milioane de dolari, la nivel global. Filmul, care deocamdată poate fi văzut doar în cinematografe, a reușit să aducă venituri record, chiar dacă varianta Omicron a dus la anularea spectacolelor de pe Broadway, în New York și a forțat emisiunea „Saturday Night Live” să se difuzeze fără public.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă