Speriati de pandemie, basarabenii parasesc Republica Moldova cu teste Covid falsificate

1 lună in urmă 2

Cetatenii Republicii Moldova, tara grav afectata de criza pandemica Covid 19, apeleaza la orice mijloc pentru a putea parasi tara, atat spre spatiul european cat si spre Rusia.

Autoritatile vamale din aceasta tara au raportat, doar in ziua de 25 martie, identificarea unui numar de 32 de persoane care s-au prezentat la punctele de trecere a frontierei cu un test PCR Covid 19 falsificat.

Record de absolut de infectari in Republica Moldova: 2.273 de cazuri noi intr-o singura zi

La punctul de trecere a frontierei din localitatea Palanca s-au prezentat 16 cetateni care mergeau in Federatia Rusa si care nu au putut da informatii clare in privinta testelor PCR prezentate.

Si la vama Leuseni au fost identificati 9 cetateni cu teste ce prezentau urme de falsificare.

Asupra tuturor celor ce incearca sa prezinte autoritatilor vamale un test Covid falsificat, se dispune masura inceperii urmaririi penale.

Citeste si:

Cine este Ion Radoi, seful sindicatului care a creat haos in Bucuresti dupa o greva spontana la metrouA murit Cornelia Catanga. Era internata in spital, cu COVID-19Haos in localitatile aflate in scenariu rosu dupa ce Citu a anuntat ca se amana noile restrictii. Primar: "Nici nu stiu cum sa procedez"DOCUMENTE Acestea sunt modelele de adeverinta si declaratie necesare dupa intrarea in vigoare a noilor masuri anti-pandemieCine i-a luat locul Anei Maria Brinza in patul conjugal, cand a fost plecata in Kazahstan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă