Speranțe pentru Simona Halep după ce s-a impus la Melbourne Summer Set 1. „Dorința de a câștiga e intactă! Și mai e un semn bun”

2 săptămâni in urmă 9

Cristian Tudor Popescu îi dă speranțe Simonei Halep (30 de ani), după ce sportiva noastră a începutul cu dreptul anul 2022 și s-a impus la turneul Melbourne Summer Set 1.

Simona Halep a învins-o pe rusoaica Veronika Kudermetova în finala de la Melbourne Summer Set 1, scor 6-2, 6-3, iar jucătoarea de tenis în vârstă de 30 de ani a începutul cu dreptul noul an.

După victoria obținută în finala de la Melbourne Summer Set 1, Simona Halep va urca până pe locul 15 în clasamentul WTA, însă Cristian Tudor Popescu crede că parcursul sportivei din România va fi unul mult mai bun în anul care abia a început.

Speranțe pentru Simona Halep după ce s-a impus la Melbourne Summer Set 1

Celebrul jurnalist a tras concluziile după primul trofeu câștigat de Simona Halep în 2022 și s-a declarat încântat de faptul că fostul lider mondial „are încă sete de victorie”.

„Arată foarte bine Simona! Dorința de a câștiga e intactă. Vrea să joace din nou tenis de top și poate să facă asta, după cum arată clipa de față. Cel mai important lucru: Simona are încă sete de victorie, după atâția ani în care a muncit enorm pentru a fi în vârful tenisului mondial.

E un semn foarte bun reîntregirea echipei, mă refer și la revenirea lui Theo Cercel pe partea fizică. Am văzut-o pe Simona ducându-se la limită, la maximum, după mingi care păreau pierdute. Nu are nicio problemă fizică în acest moment și cred că a ajutat-o și prezența lui Darren Cahill în tribună. Cred că e important pentru ea ca el să fie acolo”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Cristian Tudor Popescu a explicat de ce Simona Halep s-a retras de la Sydney

Totodată, Cristian Tudor Popescu o felicită pe Simona Halep pentru că a ales să se retragă de la Sydney, toate acestea deoarece sportiva noastră are nevoie de odihnă înaintea primului turneu de Grand  Slam din 2022.

Consider că e o decizie corectă faptul că s-a retras de la Sydney. Acum, din punct de vedere strategic, e mai  bine să se odihnească înainte de Australian Open”, a mai spus CTP.

The post Speranțe pentru Simona Halep după ce s-a impus la Melbourne Summer Set 1. „Dorința de a câștiga e intactă! Și mai e un semn bun” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă