”Sper să pierdeți!” Un fost campion cu FCSB, mesaj pentru ”tricolori”, înaintea meciului cu Macedonia de Nord

1 lună in urmă 28

  • Preliminarii CM 2022: Islanda - Germania, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Polonia - Anglia, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Pentru elevii lui Mirel Rădoi urmează partida cu Macedonia de Nord, programată în această seară, de la ora 21:45, și care poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul digisport.ro.

”Sper să pierdeți!” Un fost campion cu FCSB le-a urat ghinion elevilor lui Rădoi înaintea meciului cu Macedonia de Nord

Daniel Georgievski, jucătorul nord-macedonean de două ori campion cu FCSB, a vorbit despre partida dintre România și Macedonia de Nord, din preliminariile Cupei Mondiale.

Georgievski este de părere că, deși ambele echipe vor fi dezavantajate de calitatea gazonului de la Skopje, echipa gazdă va fi cea favorită în acest duel.

Cred că e un dezanvantaj pentru ambele echipe, deoarece Macedonia și România au jucători tehnici. E mare păcat pentru că jucăm acasă și puteam profita de asta”, a declarat Daniel Georgievski pentru Fanatik.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Fostul jucător de la FCSB este de părere că Macedonia de Nord are în momentul de față cea mai bună echipă de până acum, iar acest lucru a fost dovedit și de calificarea la EURO 2020.

Igor Angelovski a readus o anumită mentalitate la echipa națională și primul lucru pe care l-a făcut a fost să îl readucă pe Goran Pandev, care a venit și a ajutat foarte mult Macedonia cu golurile sale și nu numai prin prezență. Echipa U21 a fost, de asemenea, la Campionatul European, iar mulți dintre ei fac parte acum din prima echipă. E o generație foarte bună, poate cea mai bună din istoria țării noastre, iar calificarea la Campionatul European demonstrează asta”, a mai spus Georgievski.

Jucătorul care a evoluat până în această vară la Melbourne, în Australia, a avut și o urare pentru elevii lui Rădoi înaintea partidei cu reprezentativa țării sale: ”Va fi un meci foarte interesant. Nu știu ce trebuie să facă România ca să câștige la Skopje. Eu sper că o să pierdeți! Va fi un meci extrem de greu și echilibrat”.

Etichete: romania , cm 2022 , macedonia de nord
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă