Spectacol la evenimentul „Fotbal Centenar Corvinul”: jocuri de lumini și foc de artificii

1 lună in urmă 25

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 septembrie 2021 23:56 / Actualizat vineri, 03 septembrie 2021 23:56

Fanii Corvinului Hunedoara au creat un veritabil spectacol în prima zi a evenimentului prin care se sărbătorește centenarul clubului. 

Câteva sute de persoane au asistat la un spectacol pirotehnic și de lumini, pus la cale cu ocazia evenimentului intitulat „Fotbal Centenar Corvinul”. A fost doar încălzirea pentru ziua de sâmbătă, când legendele fotbalului hunedorean vor întâlni „Generația de Aur” a Românei

Corvinul vrea brandul înapoi!

În cadrul evenimentului de sâmbătă se va organiza o campanie de strângere de fonduri pentru a recupera brandul Corvinul, deținut acum de o persoană fizică. Este nevoie de 47.000 de euro, bani ce vor fi strânși din vânzarea de tricouri și donații. Brandul ar urma să revină echipei actuale, ce se luptă pentru promovarea în Liga 2. 

Cine va juca în meciul de sâmbătă, la evenimentul „Fotbal Centenar Corvinul”

Corvinul (foste glorii): Ioan Andone, Mircea Rednic, Romulus Gabor, Dorin Mateuț, Ioan Petcu, Florea Văetuș, Nicșa, Bogdan Andone, Bogdan Apostu, Marin Ioniță, Oncu, Decebal Gheară Antrenori: Mircea Lucescu și Remus Vlad.

România, „Generația de Aur”: Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Dan Alexa, Iulian Miu, Vasile Maftei, Răzvan Raț, Iosif Rotariu, Dănuț Lupu, Daniel Pancu, Ioan Sabău, Costel Gâlcă, Ciprian Marica, Ianis Zicu, Ionel Dănciulescu, Florin Răducioiu, Viorel Moldovan, Marius Niculae Antrenor: Cosmin Olăroiu.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Ei sunt antrenorii Pro! Topul în care Șumudică și Bonetti NU EXISTĂ » Haosul de la FCSB, egalat

EXCLUSIV Dinamo și-a găsit atacant! Un fost rival din Liga 1 semnează mâine contractul

Playtech: ȘOC! Mihai Gâdea aruncă BOMBA în politică: '10 miliarde de euro'


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă