Spectacol în primul amical al Universităţii Craiova în Antalya. Oltenii au învins cea mai ofensivă echipă din Ungaria, iar Houri s-a accidentat din nou

2 săptămâni in urmă 93

Aflată în stagiul de pregătire din Turcia până pe 20 ianuarie, Universitatea Craiova a disputat primul meci amical al anului, întâlnind, chiar pe terenul din complexul Gloria Sports Arena, unde sunt cazaţi oltenii, formaţia maghiară FC Paksi, ocupanta locului 7 în prima ligă din Ungaria.

Formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf s-a impus cu 5-2, la pauză 2-0. Pentru olteni au marcat: Paul Papp (3), Elvir Koljic (45), Ştefan Baiaram (57, 78), Ionuţ Vână (76), respectiv Joszef Windecker (64) şi Gabor Vas (66). Reuşita meciului i-a aparţinut lui Ionuţ Vînă, cu un şut de la 20 de metri care a lovit transversala înainte de a intra în poartă, în timp ce ultimul gol a fost reuşit de Baiaram, în urma unei faze spectaculoase reuşite de Markovic în banda dreaptă.

Universitatea Craiova a început în formula: Pigliacelli – Vlădoiu, Brăşfăleanu, Papp, Bancu – Screciu, Nistor, Roguljic – Câmpanu, Ivan, Koljic. La pauză, Laurenţiu Reghecampf a schimbat întreaga echipă, pe teren intrând: Lazar – Căpăţână, Mitran, M. Constantin, Vătăjelu – Vînă, Creţu, Houri – Gustavo, Markovic, Baiaram.

Houri s-a accidentat din nou!

Abia refăcut Lyes Houri s-a accidentat pe final şi a fost scos de pe teren, la prima vedere fiind vorba de o accidentare destul de serioasă. Mijlocaşul francez a ratat ultimele meciuri de anul trecut tot din cauza unei accidentări.

Dacă Universitatea încheie azi prima săptămână de pregătire în Turcia, ungurii au ajuns abia aseară în Antalya, efectuând numai un antrenament de acomodare până la amicalul cu Craiova. FC Paksi este considerată cea mai spectaculoasă echipă din campionatul vecin, având cele mai multe goluri marcate (42, cu 10 mai multe decât liderul Ferencvaros) şi totodată cele mai multe goluri încasate (36). Lotul lui Paksi este evaluat la 6,55 milioane de euro.

În stagiul din Antalya, Universitatea Craiova va mai disputa două meciuri de verificare, pe 14 ianuarie cu Banik Ostrava (locul 5 în prima ligă din Cehia) şi pe 16 ianuarie cu un adversar care urmează să fie stabilit.

 

The post Spectacol în primul amical al Universităţii Craiova în Antalya. Oltenii au învins cea mai ofensivă echipă din Ungaria, iar Houri s-a accidentat din nou appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă