Spectacol cu torțe și fumigene în Ghencea! Ce au sărbătorit suporterii de la CSA Steaua | VIDEO

1 lună in urmă 1

Stadionul „Steaua” a fost luminat de un show pirotehnic de senzație! Suporterii lui CSA Steaua au făcut spectacol aprinzând mai multe torțe și fumigene lângă noua arenă din Ghencea.

Prin acest spectacol, suporterii roș-albaștri au marcat 15 ani de la înființarea brigăzii „Outlaws”.

CSA Steaua se află pe primul loc din Liga 3, cu 26 de puncte obținute după 10 meciuri jucate.

Suporterii lui CSA Steaua, show pirotehnic în Ghencea

Brigada „Outlaws”, care face parte din Peluza Sud, a împlinit 15 ani de la înființare. Motiv pentru care fanii roș-albaștri s-au strâns lângă stadionul „Steaua” și au aprins mai multe torțe și fumigene, realizând un show pirotehnic de senzație.

 

Cei de la „Outlaws” au postat, pe pagina de Instagram, inclusiv un clip video în care sunt prezentate o parte din „isprăvile” realizate în cei 15 ani de existență.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OUTLAWS 2006 (@outlaws2006)

Daniel Oprița, răspuns categoric pentru Gigi Becali în cazul salariilor de la CSA Steaua

Daniel Oprița (39 de ani), antrenorul echipei CSA Steaua București, a reacționat la scurt timp după ce s-a vehiculat că ar câștiga un salariu mai mare decât Toni Petrea (45 de ani), antrenorul lui FCSB.

„Sincer, chiar nu doream să mai ies și să comentez, dar acum s-a ajuns prea departe cu suma vehiculată față de salariul meu. Nu știu cine îl informează pe Gigi Becali despre aceste sume, dar Daniel Oprița nu câștigă nici macar 3.500 de euro pe lună la Steaua, iar dânsul a spus că eu câștig cu 1.000 de euro peste Toni Petrea, adică eu primesc 5.000 pe lună.

Chiar mă gândesc să îmi fac public contractul ca să vedeți și voi cât câștig. Nu comentez nimic de suma vehiculată la George Ogăraru. Nu intru în discuții legate de banii pe care i-ar câștiga antrenorii de la centrul de juniori ai Stelei, însă nimeni de acolo nu câștigă 1.500 de lei. Poate că sunt salarii și de 3.000 de lei pe lună, dar vreau să știți că acei oameni căștigă suma asta pe o perioadă lungă de timp. Ei nu sunt presați ca mine cu obiectiv pus. Eu daca ratez obiectivul, pot să fiu pa. În această vară îmi expiră contractul cu Steaua, iar dacă ratez obiectivul nu este bine pentru mine.

Am văzut că Gigi Becali vrea să ne oprească cu orice preț. Noi ne-am pregătit și suntem gata de luptă. Dar vă repet: Daniel Oprița nu câștigă nici măcar 3.500 de euro pe lună”, a spus Daniel Oprița, în exclusivitate, pentru ProSport.

The post Spectacol cu torțe și fumigene în Ghencea! Ce au sărbătorit suporterii de la CSA Steaua | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă