Specialele Ligii Campionilor: Pariuri pe cornere și posesie în duelurile de la Manchester și Madrid!

1 lună in urmă 2

Azi, în Liga Campionilor, avem două meciuri cu mari favorite la calificarea către faza sferturilor de finală. Pariem ”special” pe confruntările de la Manchester și Madrid!

Manchester City a câștigat cu 2-0 la Gladbach, rezultat pe care Borussia, inferioară valoric adversarului, dar și în formă slabă, nu va avea forța să-l întoarcă pe ”Etihad”.

Ne așteptăm la un duel în care ”cetățenii” își vor atinge ținta fără emoții, bifând un succes de moral înaintea dificilei deplasări de FA Cup la Everton.  Nici Borussia, ca și eliminată din întrecere, nu va depune mari eforturi contra echipei pregătite de Guardiola. Atenția ”alb-negrilor” se poate îndrepta acum către meciurile din Bundesliga, acolo unde, după 7 runde fără victorie, formația riscă să alunece în afara topului 10.

Ceva mai mult echilibru anticipăm în Real Madrid – Atalanta. Trupa lui Zidane s-a impus chinuit în prima manșă, scor 1-0, rezultat ce încă îi mai dă speranțe de calificare ocupantei locului 4 din Serie A. Anticipăm un forcing al bergamascilor în retur, concretizat nu neapărat pe tabela de scor, cât mai ales în statistica pe cornere.

Și replica madrilenilor poate produce multe lovituri de la colțul terenului, mai ales că Real este una dintre liderele statisticii amintite,  în actualul sezon de U.C.L. Elevii lui Zidane au beneficiat de în competiție de 51 de cornere (medie 7.29 pe meci), ultimele 7 chiar în turul cu Atalanta.

Liga Campionilor – Pariuri speciale:
22:00 Manchester City – Borussia Monchengladbach, gazdele peste 60.5 % posesie – Cota 1.75
22:00 Real Madrid – Atalanta, peste 8.5 cornere – Cota 1.53

The post Specialele Ligii Campionilor: Pariuri pe cornere și posesie în duelurile de la Manchester și Madrid! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă