Speak și Ștefania au plecat din România chiar la începutul anului. Unde se relaxează cei doi îndrăgostiți

2 săptămâni in urmă 15

Imediat după Anul Nou, Speak și Ștefania și-au făcut bagajele și au plecat din România. Cei doi îndrăgostiți se relaxează la mii de kilometri depărtare de România, într-un resort de lux.

După o perioadă intensă de muncă în mediul online, dar și după petrecerile de Crăciun, Revelion și zile de naștere, Speak și Ștefania au plecat într-o binemeritată vacanță. Pe 5 ianuarie, cei doi au ajuns în Seychelles, după mai multe zboruri.

Sunt cazați într-un resort de lux unde au totul la dispoziție, o piscină generoasă, chiar și o plajă privată. „Am ajuns în Seychelles și simt că ne-am întors în timp, parcă suntem iar în Philipine”, a scris cântăreața pe Instagram. A făcut referire la perioada pe care a trăit-o alături de iubit la „Asia Express”.

speak-si-stefania-in-vacanta-6Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Ștefania își ține fanii la curent cu tot ce face în vacanță, deja a postat pe Instagram și pe TikTok primele imagini și clipuri video din Seychelles. Apare într-un costum de baie roz.

@cristinaa.stefaniaa Im in love with this place!!😱😱 #foryou #fy #foryoupage ♬ Freakumdresschallenge - b.beyonce

Povestea de dragoste dintre Speak și Ștefania

De mai mulți ani de zile, Speak trăiește o poveste de iubire cu Ștefani. Prima dată, ea a fost dansatoare, ulterior a devenit și cântăreață, după ce a început o relație cu artistul.

În prezent, Speak și Ștefania stau cu chirie într-un apartament din zona Băneasa. În timpul unei discuții cu Dani Oțil din cadrul podcast-ului „La fileu”, fostul iubit al Adelinei Pestrițu a explicat motivul pentru care nu vrea să își cumpere o casă. Speak nu vrea să blocheze o sumă mare de bani într-o locuință și preferă să stea cu chirie. „Ne-am mutat și nu mai intră nimeni acum. Dar da… am fost în situația în care au intrat. Nu era modestă casa unde ne mutasem. Ne mutasem într-o casă foarte mare, pentru că aveam nevoie de mult spațiu și ne-a prins pandemia acolo.

Aveam loc de studio, casa avea vreo 430 de mp. Mă trezeam cu oameni în curte. La un moment dat în jurul meu s-au spart șase case, în aceeași seară, cu oameni în interior. Am avut cu Poliția, detectivi, imagini de pe cameră. Acum m-am mutat în Băneasa la apartament. Toată viața (n.r. – vrea să stea cu chirie). De ce să nu?! Nu blochez niciodată sume din astea mari de bani”, a spus Speak.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă