Spaniolii de la Dinamo nu scapă de contestatari: „A dat unul un gol de la jumătatea terenului și acum trebuie să-i facem statuie”

2 months ago 45

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a criticat noul proiect de la Dinamo sub conducerea unui acționariat spaniol.

Fostul conducător din fotbalul românesc nu s-a arătat impresionat nici de golul marcat de către mijlocașul spaniol Borja Valle (28 de ani), chiar la debut, din propria jumătate a terenului.

Dumitru Dragomir, critici pentru spaniolii de la Dinamo

Mai mult decât atât, Dumitru Dragomir este reticent în ceea ce privește strategia noilor investitori de la Dinamo, făcând referire la transferul unor jucători mai în vârstă și la salariile uriașe pe care le-au promis acestora.

„Așa e la fotbal, mai ales în România. Astăzi promitem, mâine dăm faliment. Nu cred în niciun proiect. Dacă ar juca Contra, ar fi campioni, dar nu joacă. Cum să fiu impresionat de ei.

Nu poți să faci mare performanță cu jucători de 36-37 de ani. A dat unul un gol de la jumătatea terenului și ce trebuie acum, să-i facem statuie. Ei nu au câștigat meciul”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Antena Sport.

Borja Valle, salariu uriaș la Dinamo

ProSport a anunțat în exclusivitate în urmă cu o săptămână faptul că Borja Valle a semnat cu Dinamo un contract valabil pe doi ani cu un salariu lunar de nu mai puțin de 33.000 de euro, adică mai mult decât orice alt fotbalist care activează în România în acest moment.

Până să vină Borja Valle la Dinamo, cel mai bine plătit jucător din România era mijlocașul CFR-ului, Alexandru Chipciu (31 de ani). Alex are un salariu lunar net de 20.000 de euro, la care se mai adaugă un bonus de 100.000 de euro plătibil în șase luni. Chiar și cu bonus, mijlocașul de bandă ajunge la 340.000 de euro pe an, adică aproximativ 28.000 de euro pe lună. Cu 5.000 de euro mai puțin decât primește noua vedetă a lui Dinamo. Dacă în anii anteriori, FCSB era clubul care plătea cele mai mari salarii din România, acum roș-albii o depășesc fără probleme pe rivala tradițională. În echipa antrenată de Toni Petrea cel mai bine plătit jucător este Florin Tănase, cu un salariu lunar de ”doar” 17.000 de euro.

Valle este cel mai bine plătit dinamovist, dar asta nu înseamnă că restul jucătorilor au salarii mici. Aduși recent, portarul Tomas Osorio (31 de ani) încasează 20.000 de euro plunar, mijlocașul Janusz Gol (34 de ani) câștigă 18.000 de euro pe lună, iar atacantul Adam Nemec (34 de ani) este remunerat cu 15.000 de euro pe lună.

The post Spaniolii de la Dinamo nu scapă de contestatari: „A dat unul un gol de la jumătatea terenului și acum trebuie să-i facem statuie” appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools