Spaniol reţinut, după ce a înjunghiat de mai multe ori un român în plină stradă

2 luni in urmă 20

Un spaniol de 41 de ani a fost reţinut la Malaga, după ce a înjunghiat de mai multe ori un român în plină stradă.

Poliţiştii spanioli l-au capturat rapid pe bărbatul care l-a înjunghiat pe român

Poliţiştii spanioli l-au capturat rapid pe bărbatul care l-a înjunghiat pe român

Policia Nacional via Euro Weekly News

  • Rănile suferite de român nu-i pun viaţa în pericol.

Incidentul s-a petrecut în apropierea unei staţii de transport în comun. Plin de sânge, românul a reuşit să ajungă până la un centru medical pentru a solicita ajutor. Conform Euro Weekly News, medicii s-au sesizat şi au chemat din oficiu poliţiştii, după ce şi-au dat seama că românul prezent răni prin înjunghiere.

Oamenii legii l-au interogat pe român şi astfel au aflat detalii despre atacator. Au transmis informaţiile prin staţia radio, iar un alt echipaj de Poliţie l-a descoperit pe atacator chiar în apropierea locului în care s-a produs atacul.

Spaniolul avea urme de sânge pe tricou şi a recunoscut că a fost implicat într-o bătaie de stradă. Oamenii legii l-au percheziţionat pe spaniol şi i-au găsit în pantaloni cuţitul cu care se presupune că l-a înjunghiat pe român.

Rănile suferite de român nu-i pun viaţa în pericol

Spaniolul a fost reţinut şi pus sub acuzare. Românul a suferit mai multe răni la nivelul spatelui şi al pieptului. Din fericire, rănile suferite de român nu-i pun viaţa în pericol.

Poliţiştii din Malaga trag, însă, un semnal de alarmă din cauza numărului în creştere de atacuri cu arme albe. În ultimele două luni s-au petrecut cel puţin trei astfel de atacuri. Un bărbat şi-a înjunghiat vecinul în gât, o femeie a fost arestată pentru că a înjunghiat un minor, iar un alt adolescent a murit după ce a fost înjunghiat de mai multe persoane.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă