Spania ar putea sa foloseasca pasaportul de vaccinare din luna mai

2 luni in urmă 3

Ministrul turismului din Spania, Reyes Maroto, a declarat miercuri, 10 martie, ca tara sa ar putea incepe sa foloseasca pasaportul de vaccinare impotriva COVID-19 in luna mai, atunci cand targul international de turism FITUR urmeaza sa aiba loc la Madrid, informeaza Reuters.

"Am putea fi in masura sa incepem sa implementam pasaportul digital (cand FITUR incepe pe 19 mai)", a precizat ea pentru postul TV Antena 3.

Confruntati cu o pandemie care a ucis peste 900.000 de persoane in Europa si a impins continentul in cea mai adanca recesiune, liderii din Uniunea Europeana au fost de acord sa colaboreze in privinta unor certificate de vaccinare pentru a da un impuls industriei turismului, grav afectata de pandemia de COVID-19.

Citeste si:

VIDEO Doi tineri din Bucuresti, gasiti inghetati pe o banca de pe un bulevard: "Nu erau foarte coerenti"Marturia uneia dintre studentele exmatriculate de la Facultatea de Drept: "Am copiat ca masura de preventie, pentru a nu fi nedreptatita. Nu voiam sa ajung la taxa din cauza celor care copiau"Moartea violenta a unui cunoscut profesor din Iasi. La 45 de ani, a murit de COVID-19, desi nu avea alte boliVIDEO Rusia incearca sa recupereze terenul pierdut. Drona de atac Altius va incepe testarea armamentelor dirijateFOTO Mama Antoniei, frumusete ravasitoare la 53 de ani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă