Soțul Vlăduței Lupău, gest extrem: și-a tatuat chipul soției pe braț! + Cum arată desenul, cu ce echipă ține cântăreața și care e fotbalistul ei preferat | VIDEO EXCLUSIV

1 lună in urmă 1

Vlăduța Lupău a devenit un fenomen în muzica din România, a strâns de-a lungul anilor sute de milioane de vizualizări la clipurile de pe YouTube, asta și datorită timbrului vocal inedit cu care natura a înzestrat-o. Frumoasa cântăreață și-a unit destinele în urmă cu doi ani cu Adrian Rus, fost fotbalist la Universitatea Cluj și CFR Cluj.

Fostul portar al campioanei României a ținut să marcheze momentul căsătoriei cu un tatuaj care să înfățișeze chipul Vlăduței. Acesta și-a prezentat tatuajul într-un interviu special pentru ProSport.

„Da, am tatuaj aici (n.r. arată cu degetul în zona unde e desenul). E chipul ei. Acum doi ani l-am făcut, când ne-am și căsătorit”, a spus Adrian Rus.

„Vlăduța e topită după Neymar și ține cu PSG și CFR Cluj”

După ce a declarat pentru ProSport fotbaliștii din România sunt considerați sclavi de conducători, Adrian Rus a vorbit și despre domeniul în care își va îndruma copilul atunci când va avea. Mai mult, acesta a dezvăluit câteva informații neștiute până acum despre soția sa Vlăduța Lupău.

„Dacă aș avea un copil acum și să-l duc la fotbal nu l-aș duce decât la Viitorul Constanța. Acolo mi se pare că de la o vârstă fragedă se dau șanse, contează doar calitățile jucătorului. Dar în rest nu l-aș duce în România. Pentru ce să-l duc, să fie sclavul altora? Soția mea e disperată să-l ducă la fotbal. A zis că dacă vom avea un băiețel de la 10 ani o să-l ducă la Paris Saint Germain. Să ajungă precum Neymar și Mbappe. Sunt visuri! 100% va avea mai multe șanse decât am avut eu și-l voi sprijini.

Ei îi place să se uite la Neymar, Ronaldo, Messi, dar nu înțelege că ei nu se nasc în România asemenea jucători. Ea ține cu CFR Cluj din România. Se uită la toate meciurile CFR-ului, se uită la Adiță (n.r. nașul lor Adi Păun). Din afară îi place PSG. E topită după Neymar, îi place cel mai mult, a adăugat Adrian Rus.

The post Soțul Vlăduței Lupău, gest extrem: și-a tatuat chipul soției pe braț! + Cum arată desenul, cu ce echipă ține cântăreața și care e fotbalistul ei preferat | VIDEO EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă