Soțul Oanei Zăvoranu a împlinit 34 de ani. Ce mesaj i-a transmis vedeta: „Ești «tată» pentru atâția copii blănoși”

4 săptămâni in urmă 24

Ea are 48 de ani, iar el tocmai ce a împlinit 34 de ani! Diferența de vârstă nu a fost un obstacol în calea poveștii de dragoste dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Acum, cu ocazia aniversării lui, vedeta i-a transmis un mesaj special, încă o dată și-a mărturisit public iubirea pentru el.

Ziua de 31 octombrie e zi de sărbătoare în familia Zăvoranu – Ashraf. Astăzi, soțul Oanei Zăvoranu a împlinit 34 de ani, iar vedeta, chiar la miezul nopții, i-a făcut acestuia o surpriză. Un mesaj de dragoste l-a postat pe Instagram, în văzul tuturor fanilor.

Alături, Oana Zăvoranu a publicat și imagini de la cea mai importantă zi din viața lor, de când s-au căsătorit.

„La mulți ani, iubitul meu. Îți doresc tot binele din lume, sănătate și fericire infinită alături de noi, mică ta familie care te iubește și te prețuiește enorm. Să îți( ne)dea Dumnezeu putere de a realiza numai lucruri unice și mărețe așa cum meriți pe deplin. Nimic nu ajută mai mult un om decât DRAGOSTEA ADEVĂRATĂ…și tu ai parte de ea din plin alături de noi. Te iubesc, Puiul meu, Ești sufletul meu, ești Pufarina mea și ‘tată pentru atâția copii blanoși. Te iubim”, a notat Oana Zăvoranu.

Cei doi nu au încă copii, însă au mai multe animale de companie.

sotul-oanei-zavoranu-34-de-ani-5Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în 2017

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în urmă cu patru ani, iar de atunci au avut o căsnicie discretă, fără să se știe detalii prea multe despre relația lor. Cu toate astea, recent s-a spus că au fost la un pas de divorț, însă vedeta a infirmat și a declarat că sunt foarte bine. Cu ocazia aniversării lor, Oana a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare.

„9 SEPTEMBRIE 2017 ✨✨ Cea mai importantă zi a căsătoriei mele. În acea zi mi-am unit destinul cu al soțului meu cu «cununii», cum îmi place mie să zic glumind, avându-i ca Nași, pe Silviu și Mihaela Prigoană. Azi, la 4 ani de la fericitul eveniment, sunt mai îndrăgostită ca oricând de soțul meu, mai fericită, mai împlinită și mai puternică decât am fost vreodată, din toate punctele de vedere.

Mi-am intrat în toate drepturile mele, sunt pe deplin stăpână pe mințile, BANII, VIAȚA ȘI DECIZIILE MELE, mi-am luat viața în mâini așa cum trebuia de mult timp să o fac… ar fi multe de spus, dar nu acum și nu aici…Azi, din nou mi se adeverește că ce a unit Dumnezeu, nimeni pe pământul ăsta să nu poată despărți ȘI CĂ CE ESTE AL MEU, RĂMÂNE NUMAI AL MEU, indiferent în ce domeniu sau zonă aș face referire.

La cât mai mulți ani împreună, soțul meu iubit și bun, să ne dea Dumnezeu sănătate, noroc și fericire împreună până în ultimul moment, că EL știe cel mai bine ce ne dă fiecăruia dintre noi și vede tot ce trebuie să vadă. EL mi-a dat forță și putere să fiu azi femeia care sunt. Te iubesc Alexandru Ashraf și sunt fericită că ești în viața mea”, a fost mesajul Oanei Zăvoranu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă