Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, trimis în judecată. Ce acuzaţie i se aduce

3 săptămâni in urmă 18

Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, trimis în judecată. Patru rude ale mezzosopranei s-au constituit părți civile în cadrul procesului în care pianistul Codrin Nicoară are calitatea de învinuit. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să fie condamnat la închisoare.

Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, trimis în judecată pentru „lipsirea de ajutor a unei persoane aflate în dificultate”

A fost întocmit rechizitoriul și inculpatul a fost trimis în judecată. Inițial, în acest caz fusese întocmit un dosar penal pentru tentativă de omor, dar soluția a fost de clasare. Ulterior, s-a dispus extinderea urmăririi penale sub acuzația de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Rechizitoriul și a fost trimis la instanță”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, pentru Bună ziua, Iaşi.

Pe 24 decembrie, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară s-a stins din viaţă. Artista de 52 de ani a ajuns la Spitalulul de Neurochirurgie din Iași pe 9 mai 2020, după ce a căzut pe scările din casa sa. Ea a fost descoperită de soțul ei, pianistul Codrin Nicoară, însă familia a chemat Ambulanța opt ore mai târziu.

Citeste si Ultimatumul dat de Codrin Nicoară soţiei Maria Macsim Nicoară înainte să moară

Femeia era în comă şi avea multiple leziuni grave la cap, torace și coloană. Medicii au fost rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. Deşi organismul artistei a rezistat în primă fază, iar după aproape o lună a fost mutată la Spitalul de Recuperare, totuşi, starea artistei s-a înrăutățit.

Ancheta a bătut pasul pe loc

În urma posibilului accident suferit, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost dată în custodia surorii ei, în dauna soțului. Procurorii au declanșat o anchetă pentru a vedea dacă a fost vorba sau nu despre un accident, însă, cum mezzosoprana era în stare gravă şi în imposibilitatea de a comunica cu procurorii, ancheta a bătut pasul pe loc.

În noaptea de 23 spre 24 decembrie 2020, a survenit decesul. Procurorii încearcă în continuare să afle dacă mezzosoprana a fost victima unui accident casnic sau dacă a fost vorba despre altceva.

Citeste si Dezvăluiri cutremurătoare despre soţul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară: „Avea vânătăi pe corp şi mi-a spus că soţul era violent”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă