Soțul Ilincăi Vandici, surprins în Pădurea Băneasa. Ce a putut face acolo, de fapt FOTO exclusiv

2 săptămâni in urmă 13

Deși pe Ilinca Vandici o cunoaște o țară întreagă, soțul ei este o prezență mult mai discretă. Însă paparazzi Impact.ro l-au surprins pe acesta într-o ipostază mai puțin cunoscută.

Soțul Ilincăi Vandici, surprins în Pădurea Băneasa

Andrei Neacșu este soțul vedetei de la Kanal D, Ilinca Vandici. El este fiul primarului din Tunari și are afaceri de milioane de euro. Cunoscut prin cluburile din Dorobanți drept Spelbu, acesta s-a impus în domeniul imobiliar, având o companie imobiliară în Tunari, acolo unde inluența lui este în creștere.

Andrei Neacșu a mai fost căsătorit în trecut, înainte să fie căsătorit cu Ilinca Vandici. Cei doi au și un băiețel. Cei doi sunt un cuplu perfect, iar recent s-a aflat că acesta face eforturi considerabile să se mențină în formă. Astfel, paparazzi Impact.ro l-au surprins pe bărbat în pădurea Băneasa. A venit cu bolidul său, un Maybach în valoare de 250.000 de euro pentru o repriză intensă de cardio. Acesta a venit pregătit să facă jogging, lăsându-și mașina cu numere personalizate (SPB) și pierzându-se în adâncul pădurii.

Ce spune Ilinca Vandici despre relația cu soțul ei, Andrei Neacșu

În ce privește relația cu Ilinca Vandici, aceasta este una cât se poate de bună, însă prezentatoarea a recunoscut că gelozia este bună într-o relație. De altfel, aceasta a fost înșelată de mai toți partenerii de viață, astfel că acum este extrem de precaută.

”Oarecare proporție de gelozie e necesară într-un cuplu, dar niciodată dusă la extrem. Nu se datorează unui anumit lucru în special, bucățica asta din noi cred că e firească; în momentul în care îl iubești pe cel de lângă tine, ești atent. Bărbatului de lângă mine îi cer să mă iubească așa cum sunt, fără a încerca să mă schimbe, să mă respecte, să mă susțină, să comunice cu mine despre orice chestiune. Ceea ce îi cer, îi și ofer.

Cu Andrei nu poţi să te cerţi, chiar dacă mie îmi mai vine câteodată. Sunt genul de om care a învăţat să îşi asume, să spună tot ceea ce gândeste. Asta este o lecţie pe care am învăţat-o de-a lungul timpului, pentru că multă vreme nu am ştiut să spun ce mă deranjează, ca să protejez omul de lângă mine”, afirma Ilinca Vandici.

Dar nu numai Andrei Neacșu se preocupă pentru silueta sa, ci și soția sa, frumoasa Ilinca Vandici. Cum se menține însă ea în formă?

„Cum reuşesc să arăt atât de bine? Păi, în primul rând, cu alergătură multă. Mult sport, că asta este important, alimentaţie sănătoasă. Merg la sală de câte ori pot, iar pe lângă sală, pun la socoteală şi timpul petrecut cu Zian. Băieţelul este foarte activ, aleargă, trebuie să-l mai ţin în braţe, urcăm scările, ne jucăm în parc. Îi place mult şi la tobogan, iar eu trebuie să alerg să-l pun sus, după care să alerg să-l aştept jos şi tot aşa. Prin urmare, tot timpul petrecut cu el este un sport!’, a povestit Ilinca Vandici pentru Viva.ro.

The post Soțul Ilincăi Vandici, surprins în Pădurea Băneasa. Ce a putut face acolo, de fapt FOTO exclusiv appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă