Soțul Dianei Șoșoacă, din nou la Poliție în dosarul în care este acuzat că a agresat un polițist: „Am și alte imagini”

3 săptămâni in urmă 43

Silvestru Șoșoacă, din nou la Poliție Silvestru Șoșoacă, din nou la Poliție

Soțul Dianei Șoșoacă a ajuns, joi, la Poliție să semneze controlul judiciar. Silvestru Șoșoacă este obligat să meargă de două ori pe săptămână la secție după ce a fost plasat sub această măsură preventivă în dosarul în care este acuzat că a agresat un polițist.

JOI, 23 DECEMBRIE 2021, 09:28

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

„Am contestat. Eu zic că azi, când se votează bugetul, era subiectul principal, să vedem ce felii se dau. Că poporul ăsta va trăi mai bine în funcție de banii țării.

După sărbători ne așteptăm să ne cheme. Dosarele se vor conexa. Se lucrează la foc automat. Un jurnalist român dacă ar fi făcut lucrurl ăsta unui demnitar din Italia ...

Nu i-am agresat. Poliția mi-a băgat mâna în gât și eu nu am știut asta. Martorul meu mi-a spus că m-a tras în spate să nu pun mâna pe jurnalistă. Am și alte imagini. Ce am dat în spațiul public e puțin, le pun la dosar. Totul va depinde de judecător. Ei vor avea toate imaginile, după aceea le veți avea și voi”, a spus Silvestru Șoșoacă, după ce a ieșit de la Poliție.

Dumitru-Silvestru Șoșoacă, soţul Diana Şoşoacă, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, după un scandal între senatoare şi o jurnalistă a televiziunii italiene RAI 1, Lucia Goracci.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă