Soţia unui interlop scoţian a fugit cu copilul în timpul procesului de divorţ. Bărbatul oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce băiatul înapoi!

1 lună in urmă 33

Soţia unui interlop a fugit cu copilul în timpul procesului de divorţ. Craig Windsor, un fost boxer la categoria supermijlocie, şi Mihaela Petroi, o româncă de 32 de ani, s-au căsătorit în 2014 şi au împreună un copil de şase ani pe nume Craig Jr. Totuşi, conform Mirror, cei doi au pus capăt relaţiei la sfârşitul anului trecut, iar procesul de divorţ este în curs de desfăşurare.  Femeia a plecat cu băiatul din Scoţia la sfârşitul lunii februarie şi i-a spus soţului său că dacă vrea să-şi mai vadă copilul trebuie să meargă în România.

Soţia unui interlop scoţian a fugit cu copilul în timpul procesului de divorţ

Interlopul scoţian a anunţat că pune la bătaie 20.000 de lire sterline pentru cel care poate să-i aducă băiatul înapoi. „Dacă ai spune că 20 de tipi sunt pe urmele mele şi vor să-mi facă rău, nu m-ar afecta. Însă treaba asta, cu copilul meu, mă face să plâng. Vreau ca Guvernul Marii Britanii să intervină şi să-mi aducă băiatul înapoi”, a spus Craig Windsor.

Şoc în showbiz, celebră vloggeriţă găsită moartă în apartament

Craig Windsor s-a retras din box în 2013, după ce a fost suspendat pentru că a fost prins dopat. Totuşi, cu câţiva ani înainte, a ajuns chiar şi în închisoare, după ce s-a răfuit cu liderul unei grupări rivale. A fugit în Spania, în speranţa că scapă nepedepsit, însă a fost capturat şi a ajuns după gratii. Bărbatul este reprezentat în procesul de divorţ pe care îl are cu Mihaela Petroi de Oana Petre, avocată română din Glasgow, care spune că se lucrează de la distanţă cu autorităţile din România şi că se fac demersurile necesare pentru ca scoţianul să-şi recupereze copilul.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă