Soția unui fotbalist de la Clinceni a răbufnit după ce Anamaria Prodan s-a retras din conducerea clubului

2 săptămâni in urmă 7

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Granada - FC Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

Situația dificilă de la Clinceni a făcut-o pe Anamaria Prodan să o retragă pe fiica sa din conducerea clubului. Jucătorii de la Academica sunt neplătiți de cinci luni, iar planul pentru amânarea plăților a picat, astfel agentul a decis să renunțe la colaborarea cu gruparea ilfoveană.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Galerie Foto

Soția lui Paul Pîrvulescu a răbufnit după ce Anamaria Prodan s-a retras din conducerea Academicii Clinceni

Hotărârea Anamariei Prodan a făcut-o să răbufnească pe Ana Pîrvulescu, soția fundașului de la Clinceni, care a lansat un atac extrem de dur la adresa patronilor din Liga 1. Aceasta susține că 70% dintre conducătorii echipelor de fotbal din România sunt ”niște gherțoi”, fără a da însă nume.

Patronii de la TV sunt doar niște gherțoi, care atunci când vine vorba să bage mâna în buzunar își dau demisia. Unde ați mai auzit așa ceva? La ei, totul este fake, de la titulatura de patron până la chestiile pe care și le pun pe ei, haine, bijuterii ceasuri.

Sporturile extreme și ingineria de precizie se întâlnesc azi de la ora 22:00. Ia-ți doza de adrenalină de pe DIGI World și din DIGI Online!

Bă, voi ăștia care vă dați patroni de echipe de fotbal, de SF-uri și cai verzi pe pereți, cum facem? Că n-ați dat în viața voastră un salariu! Gura mică!

Când am spus patroni, m-am referit la faptul că 70% dintre ei sunt la fel, o apă și un pământ. Adică un fel de politicieni. Promisiuni și cam atât. Nu am dat nume”, a scris Ana Pîrvulescu pe Instagram.

Jucătorii de la Academica Clinceni se vor putea trasfera şi dacă se încheie perioada de Mercato

Toţi jucătorii vor să plece de la Academica Clinceni şi au depuse memorii să devină liberi de contract.

Exista însă posibilitatea ca la Comisii fotbaliştii să fie amânaţi de la o şedinţă la alta, aşa cum se întâmplă de obicei cu memoriile în care cluburile sunt reclamate.

Doar că în cazul celor de la Academica Clinceni, jucătorii şi-au depus memoriile înainte începerii perioadei de transferuri.

Astfel, la momentul deciziei de eliberare jucătorii vor putea semna cu orice echipă, chiar dacă se va fi încheiat perioada de mercato.

Etichete: anamaria prodan , paul pirvulescu , jucatori academica clinceni , ana pirvulescu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă