Soția regretatului Mihai Constantinescu, dezvăluiri emoționante despre artist. „Nu trebuia să fie ziua mea ca să îmi cumpere un cadou”

5 zile in urmă 14


Simona Secrier și Mihai Constantinescu au trăit o poveste de dragoste discretă. La mai bine de un an de la moartea artistului, aceasta face dezvăluiri emoționante, chiar înainte de ziua ei de naștere.


„Nu prea îmi place să petrec, că îmbătrânesc. Dar ăsta e cursul vieții. Încerc să fiu într-un echilibru și să păstrez o armonie cu mine și cei din jurul meu. Eu și Mihai nu petreceam singuri niciodată, mereu eram cu prietenii. De obicei plecam din București.Mergeam foarte des la Rășnov, ne plăcea acea zonă. Eram doar noi și vreo 10-15 prieteni”, a povestit Simona la Antena Stars.


„El îmi făcea surprize în fiecare zi, nu trebuia să fie ziua mea ca să îmi cumpre un cadou. Îi plăcea să se plimbe foarte mult prin mall-uri, îmi făcea cadouri în fiecare zi.


Avea gusturi foarte bune. Petrec singură eu și cu pisicuța mea. Din cauza situației nu mă pot vedea cu prietenii mei. Îmi doresc să fiu sănătoasă eu, familia mea, prietenii mei”, a mai adăugat Simona Secrier, la Antena Stars.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă